a-b1 Gunduzanne ben 23. Haftamda olmuştum. Spekulum ile bakmışlardı. Sanırım kişiden kişiye değişen bir şey olmalı ki ben çok acı çekmiştim. Hatta dayanamayıp bağırdım. Sonrasında günlerce belim ve vajinam ağrıdı sanırım kendimi çok kastım
_behiyeakyol Genellıkle 37 haftadan sonra yapılıyor çatala oturuyorsun doktor ya da ebe eliyle pelvisin darlığına bakıyor
Gunduzanne Hasibeeee şuan 21.haftamdayım normal doğumdan deli gibi korkuyorum ama bi yandan da ya kolay olucaksa çatım iyiyse vs düşüncesi var içimde napıcam hiç fikrim yok
rumeysa_1c bende 27 haftada muayene oldum alttan hiçbir ağrı olmadı eliyle de baktı hatta korkulacak bişey yok yani merak etme gebelikten önce muayene olduysan alttan onunla ayni farkı yok
dlrbdrd a-b1 çatı muayenesi spekulumla yapılmıyor diye biliyorum sizde başka bir şeye bakmışlardır belki çatı için parmaklarını sokuyorlar çünkü
a-b1 Naznaz110 doktorda saçmalamış ya. Sanki herkes vajinal doğum mu yapiyo belki sezaryen olacaksın. Ayrıca bence muayene eden kişiyle de ilgili olabilir. Biraz kaba davrandıkları için de acıdığını düşünüyorum
a-b1 dlrbdrd soran kişi çatal muayenesi demiş, çatı dememiş. Çatal adı verilen muayene masasında spekulum kullanarak bakmışlardı bana