Gunduzanne Sbeki şuan 21. Haftamdayım bebeğe hiçbir zararı olmayan bir ilaç 21 haftadır içiyorum. Sabah bulantıyla uyanmamak için geceden 1 tane içiyorum gündüz akşama kadar bulantım olmasın diye kahvaltıdan sonra bitane içiyorum yani toplamda 2 adet yetiyor bana Eğer bu şekilde deneyin size uyarsa mideniz iyi olursa böyle devam edin çok doz da almamış olursunuz
Cansu-2600 Sbeki 36 haftalığız hala kullaniyorum hatta ilacım bitti bugün hiç icemedim sabahtan beri mahvoldum çok kötüyüm yarın alıcam 😁
Canlarrr Sbeki bende başlarda çok kötüydüm banada yazıldı, çok mecbur olmadıkça kullanma denildi . Bende hiç kullanmadım 4. Ayımın sonunda bulantm geçti çok şükür, sonuçta hamileyim bulantı kusma çok normal yinede herkesin kendi tercihi 🤗
68pembemavi01 Sbeki Ben 1 ay kadar kullandım hamileliğim ilk ayları oruca denk geldiği için sabahları midem bulanıyordu o yuzden sonra bir yere falan giderken içiyorum araba da midem bulanıyor 😂
Sbeki Bende bugün içmiyim dedim denedim midem bulandı sabah 1 tane içtim kesti ne olucak böyle bilmiyorum zararı olmasın da
Sbeki Cansu-2600 bende 30 haftalığım denemeyip bıraktığım gün midem bulanıyor ilaca bünyemmi alıştı nedir
Cansu-2600 Sbeki Bence alıştı bünyemiz ya çünkü bir gün icmeyince bu kadar tepe taklak olamaz insan. Bugün bilerek almadımda deniyim kendimi bı dedim ama yok yani asla olmadı yarın ilk isim gidip almak olucak
Ahsennurr Bende uzun süre kullandım günde 3 4 taneye kadar kullanılabiliyor ve doktoruma sormuştum doğuma kadar kullanabilirsin yazmıştı
Cansu-2600 Sbeki Olabilir yani vücutta alışmış olabilir ama hiç bı şekilde alistiramadim kendimi icmemeye