Zehranurikilik Kızlar 6. Haftadayım kalp atışı duyulur diye gittim ama bir hafta sonra gel dedi ama alttan vajinal ultrasonla baktı zararlı diyorlar düşük yaptırır diyorlar gittiğim hastane özel kaliteli bir hastane siz hiç alttan baktırdınız mı bir sorun oldu mu
_mucizem_ Zehranurikilik ben Almanya’da yaşıyorum burada başından sonuna kadar vajinal bakıyorlar. Oğlum 4 yaşında sağlıkla aldım kucağıma şükür
Guzelanne56 Zehranurikilik alakası yok vajınal ultrasonla sonucta ılk ayları ilişkiye gırende var benim rısklı gebelık olmasına rağmen 6 haftadan 18 haftaya kadar ilk 3 ay haftada bır 12 haftadan 18 e kadar da 10 günde bır gırdım. Kanamam vardı vajınal bakıldı serklaj oldum vajınal bakıldı kalp atısı kese bebek hepsını vajınal gördüm. 2 gün sonra 25 haftalık oluyorum
Busra_28 Zehranurikilik benim başlarda birkaç kontrol hep vajinal baktı hatta 5. Ayımda kanamam oldu o zaman rahim içine baktı açıp alttan vajinal muayene etti gayet sağlıklıyız çok şükür zaten doktor yani zararı olsa bilir eskiler her şeyi kendi biliyor sanıyor canım kafanı takma sen doktorunu dinle
Aylaa123 Zehranurikilik millet doktordan daha mı iyi biliyor acaba düşeğe sebeb olsa niye baksınlar . Bende baktırdım ilk haftada hiçte birşey olmuyor
Zehranurikilik Guzelanne56 evet annemlerde keşke alttan izin vermeseydin dedilerse korktum biraz o yüzden sormak istedim
emel16 Zehranurikilik ya bu konu çok ilginç eskiler alttan baktırmayın sakın diyorlar doktorlar da sorun yok olsa yapmayız zaten diyorlar, benimde ilk haftalarda gittiğimde 4-5 haftalarda karından ultrasonda göremedi istersen alttan bakalım belki görürüz dedi istersen bekleyelim mi hafta sonra gel dedi bende baktırmayın sonra gitmiştim
aden026 Zehranurikilik bende ilk muayenede vajinal ultrason ile baktirmistim kese daha görünmediği için 🙂
aden026 Zehranurikilik bende ilk muayenede vajinal ultrason ile baktirmistim kese daha görünmediği için 🙂
Gunduzanne Zehranurikilik hastaneler bebek ve anne için zararlı olan bişeyleri yapmazlar canım korkma. Zaten bebekte 7.haftadan önce kalp atışı dinlenemiyo erken gitmişsin sadece
betulsahin Zehranurikilik merhaba benim doktorum 9. Haftaya kadar vajinal ultrason ile bakıyor. 6. Haftada gitmiştim keseyi gördük kalp atışını tam duyamadık bir sonraki hafta tekrar gittim yine vajinal ultrasonla baktı kalp atışını duyduk. Söylendiği gibi düşük tehlikesi olduğunu düşünmüyorum ben de içiniz rahat olsun🙏🏼🌸