gulkilickiyar Mrhb bi arkadaşım hurmanın erken doğuma sebep olduğunu söyledi bu doğrumu ben türk kahvesinin yanında cok severim çikolata yerine 😂ama beni bi korkuttu doktorumada gidince sorucam
myangelson gulkilickiyar son haftalarda olanlara bol bol hurma, ananas yenmesi tavsiye ediliyor doğum için. Siz doktorunuza danışın tabi en iyisini onlar bilir ben olsam yemezdim hiç tabi öncesinde erken doğumum olduğu için daha hassas davranıyorum
Churcill gulkilickiyar çok tüketmedikçe sorun yok hatta kabızlığa da iyi geliyo lifli olduğu için 😌 benim doktorum günde 1 2 tane yiyebilirsin demişti. Eğer riskiniz yoksa yasaklamaz muhtemelen
Ayse0575 gulkilickiyar ben arada yiyorum 1 taneyi geçmeyecek şekilde. Bir zararı olacağınıda düşünmüyorum. Sonuçta oturup bir kase yemiyoruz. Maydonoza da aynı şeyi diyorlar onu da tarla boyunca yemiyoruz. Bazen canım istiyor 1 taneyi geçmeyecek şekilde yiyorum ben🫶🏻
Larraa Haftada 2-3 adet gibi küçük miktar yiyorsanız bir sorun olmaz. Fazla yemezseniz sorun yok ama içinizin rahat etmesi için şimdilik yerine başka bir şey koyabilirsiniz. Kuru kayısı, kuru incir vs başka bir şey tüketin isterseniz 🌸
gulkilickiyar Churcill günde bir eşimle kahve içeriz bir ona bir bana koyarım kahvenin yanina duyunca bi korku oldu içimde ama
eylulus gulkilickiyar benim doktorum en son gittigimde hurma, ananas, bogurtlen cayi falan tuket dedi. Gunde 4 5 hurma ye dedi. Duzenli yemediginiz ve cok yemediginiz surece bir sey olacagini sanmiyorum ama cunku onceki haftalarda da arada 2 3 tane yemisligim vardir
Aylaa123 gulkilickiyar hurma rahim kasılmasına sebeb oluyor son haftalarda doğum kolaylaşsın diye yeniyor ama haftanız erkense gümde 1 taneden fazla tüketmeyin
Htccndn Bende şuan 35+3 günlük hamileyim kaçtan sonra yiyelim peki bende diyorum 36 haftalık olunca yemeye başlasammı 🤗
bengu_10 gulkilickiyar son 3 aya kadar acve hurması yiyebilirsin sıkıntı yok ama medine hurmasını son aylarda ye
br2023 gulkilickiyar Ramazan ayında 4-5 aylık hamileydim günde 10 taneden fazla yiyordum herhalde canm çok çekiyordu 1-2 tane sökmüyordu😂 40. Haftada doğum yaptm ama🙄
Bergamot gulkilickiyar ilk 3 ay kesinlikle yasak. Ama ondan sonra her gün yemiştim ben ilk gebeliğimde. Miktar azsa sorun olmaz inşallah 🙏🏻
akidesekeri Gebelik okulunda eğitim aldım. Ve ne ananas ne de hurma yasaklar listesinde var. Hurma için inanıyorsanız kullanın dediler ☺️. Sadece nar yasaklı meyve sınıfında sebebi de plesantanın vücuttan ayrılmasına sebep olabileceğini söylediler