schiphol Merhaba hanımlar, İstanbul’da haftanın 6 günü evime yardımcı arıyorum, sadece ev işi için yardımcı olacak biri. Nerelere baktım ancak kimseyi bulamadım, tanıdığınız, bildiğiniz ajans vs. Var mı?
Guzelanne56 schiphol ajans degılde iş arayan abla var, rısklı gebelık yaşadığım ıcın genel temızlıge iki kere bana geldı. Eşimin kuzenıne gıttı ve yıllardıır tanırım kadını annemlerın üst komşusunda kıza bakıyor ev işi yapıyordu 4-5 sene yaptı o işi taşınınca onlar ayrıldı nerede oturuyorsunuz ki İstanbul Eyüp gazıosmanpasa cevresıne gider yada çok uzak degılse yıne gider konuşmak gerek
Guzelanne56 schiphol yaaa keşke yakın olsaydı hem abla ıcın hemde sızın ıcın iyi olurdu dört dörtlük bırısıydı
schiphol Guzelanne56 evet cok teşekkür ederim yine de düşünceniz için, sigorta ve 30bin tl üstü de maaş vermek istiyorum işini düzgün yapan biriyle karşılaşırsam ama herkes gündelik iş arıyor ve istemiyor ben anlamadım 🥹 Bebek bakımı da yok sadece ev yardımcısı
Guzelanne56 schiphol normal bı yere gırseler 30 bıne bulamazlar ıs ıstersen ablanın nosunu atayım sana Bakırköy’e falan da gıdıyor o abla gundelıge Bakırköy’e gıden Belkı orayada gelır