CaglaErturk Kızlar , hamileliğimin başından beri ağzıma doğru düzgün tek lokma koyamadım, şimdi 12+3 haftalık hamileyim hala durum aynı , yeterince beslenemeyince bebeğimide besleyemediğimi düşünüp üzülüyorum , var mı benim gibi olan ?
minnakmina CaglaErturk ben şuan 31 haftalıgım 20.haftada yemeye başladım bebek asla aç ve vitaminsiz kalmaz gerekli besinleri senden alıyordur biraz daha geçtikten sonra çok yiyorum diye söyleneceksin korkmana gerek yok canım ben 20.haftaya kadar 5 kilo verdim gerisini sen düşün kendini çok yiyecem diyede zorlama 😍😍
Gulsum94 CaglaErturk ilk 3 ay sizin kan değerleriniz ve vitaminlerinizden besleniyor sıkıntı yapmayın 12. Haftadan sonra düzenlemeye çalışın emin olun bir süre sonra doymuyorum diye başlıklarında bende aynı durumdayım diyeceksiniz aynı durumu yaşadım ☺
Yusufaras CaglaErturk bende senin gibiydim mutfaga girip yemek yemege korkmustum su icmeye bile ne yesem kusardim icsem kusardim migdemde bir lokma yemek olmazdi mutfaga giremezdim surekli uyku halsizlik olurdu esim yemek yemiyorsun zaten zayifisin derdi 1.69 boyum 50 kiloydum ve ilk 3 bucuk 4 aya kadar ben 43 kiloya kadar dustum doktor bana surekli tuzlu kraker bulundur derdi ama onu bile yiyemezdim ben boyle agzimda demir pas tadi gibi tat olurdu zorla olsada kussanda ye ama cok normal sakin korma zayifladim bebegim beslenmiyor diye dedi ve ben cok kotu zamanlar gecirdim kac kere serum taktilar bana ve her kontrolle gittigimde masallah kucuk prensimizin suyu sagligida yerindeydi ve ayina gorede 2 hafta onde gidiyordu bana sen zayifsin ama bebegin iyi besleniyor dedi ve cok sukur 4aydan sonra kusmam kalmadi istahim acildi suan onde gittigimiz icin ultrosonda 32 gorunuyoruz ve gayet bebegimde bende saglikliyiz ve 62 kilo oldum yani
Minanin_Annesi Ben de 15 +3 üm tam anlamıyla gecti sayılmaz ama kendimi zorluyorum yemek için çok zor bi durum ben de üzülüyorum doktorunuza danışın vitaminlerle ek destek yapar en azindan
CaglaErturk minnakmina anladım canım , bunu duyunca rahatladım ☺☺ İştah için biraz daha sabretmeliyim o halde , çok teşekkür ederiim 🙏🏻🌸
CaglaErturk Gulsum94 inşallah düzelir canım , bebeklerimiz sağlıklı olsun da tek sorunumuz doymamak olsun , Çok teşekkür ederiim 😊😍😍
KezbanAyhanKorkmaz Arkadaşlar bebek okadar küçükken sizin yıllardır biriktirdiğiniz Demir depolarından calsiyum depolarından yağ depolarından beslenmeye başlar. Yani şuanda siz ne yerseniz kendiniz için yiyorsunuz aslında Bebiş boşalttığı depoyu takviye etmek için o hertürlü doyuyor zaten üzülmeyin 🙂 bu sizi 4. Aya kadar götürür. Yani 20 haftadan sonra artık bu depolar azalmaya başlar sizde bi halsizlik olur kasılmalar olur işte bu aydan sonra da Demir hapı vitamin hapı verirler takviye ederler sizi. Bende 20 haftaya varana kadar hiç kilo almadım hiç birşey yiyeymedim. Simdi 26 haftalığım 5 kilo almışım.
CaglaErturk KezbanAyhanKorkmaz teşekkür ederim bu bilgilendirme için , ilk hamilelik olunca insan ister istemez acaba'larla yaşıyor , hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊🙏🏻🌸