Hellololo Kızlar herkese selamlar. Keşan ve çevresinde önerebileceğiniz doktor var mı. Hem ikili test hem fetal dna hem detaylı ultrason bunlar için bir doktor önerisine ihtiyacım var
0203-adenim Edirne Hellololo Edirne merkez de Trakya hastanesi yasemin hanım takipliyim çok memnunum sevecen sıcak kanlı hasta gibi değil arkadaş gibi yaklaşıp her şeyi detaylı anlatıyor
Anneeadayi3 Hellololo keşanda özel muayenesi olan Özkan bey var Keşanlilarin çoğu bu doktora illaki gider gebelikte düşünürsen öneririm ilgili detaylı mi yaptirdim
Gamzeali22 Hellololo merhaba ben Edirnede ekol hastanesine gidiyorum doktorum Mehmet Ali Yüce aynı zamanda keşanda da devletteki Kerim Tamere gidiyorum ikisinden de gayet memnunum
Hellololo Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü buralı değilim hiç biryeri ya da hiç kimseyi tanımıyorum
0203-adenim Hellololo yani özel bir hastane ücret karşılığında yapılıyordur ben ikili taramayı devlet hastanesinde yaptırdım isterseniz arayıp hastaneden bilgi alabilirsiniz
Gamzeali22 Srpdrn her ikisini de kendi yapıyor benim doğumu konuşmadık henüz ama sezeryan kısıtlaması olan bi doktor değil kesinlikle