Ama_bana_vardendi58 Arkadaslar çok dardayim zordayim iki tane çekilecek dişim var çürüdü artık sadece kök kısmı kaldı. Gebelikte çekilmez diyor ailemin zoruyla bekliyorum cektiremiyorum parol alerjim var karanfil vs fayda etmiyor öneriniz varmi
Esraaaaa06 Ama_bana_vardendi58 Aşkım 2. 3 ayda çekim yapılıyor gebeler için anesteziler de var. Diş hekimine gidip durumu izah edersen ve ayın uyuyorsa çekecektir…💖🙏 geçmiş olsun
_moom Ama_bana_vardendi58 bende yeni tel taktırdım doktor 4 tane 20 lik disimi cekecekti ama hamilelik şüphem var çekilmiyormu hamileyken ya
Ama_bana_vardendi58 Mery6619 Ailem çok karşı eşimde öyle doktor musade ediyor ama doğuma kadar beklemek zorundayım
Sinemce1 Ama_bana_vardendi58 hanımefendi o sıkıntıyı sizinle aileniz mi çekiyor Allah aşkına doktorunuz izin verirse aileniz ne karışabilir neden bu kadar pasif davranıyorsunuz size ve bebeğinize yazık değil mi Allah aşkına
Arelarel Ama_bana_vardendi58 sakın bekleme !! Bende senin gibiydim 15+3 de diş enfeksiyonundan erken doğum yaptım seni korkutmak istemem ama doktor ne derse onu yap mutlaka doktora gitmelisin.
Ama_bana_vardendi58 Sinemce1 haklısınız tabiki ama onlarda benim ve bebeğim için diyolar bunu anlamak zor değil. Röntgen e maruz kalıyoruz bu yizden istemiyolar
MinikMucize46 Dr okeyliyorsa bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ancka yine de doğal yöntem denemek isterseniz, hakiki zeytin yağının içine karanfil atın ve en az bir gece buzdolabında bekletin. Daha sonrasında bir pamuk yardımıyla kullanabilirsiniz.
Ama_bana_vardendi58 MinikMucize46 faydası oluyor mu 3 bucuk aylık hamileyim yaklaşık 6 ay dayanmak zorundayım beni idare eder mi
Sinemce1 Ama_bana_vardendi58 sizi kırmak istemedim bu arada eğer sert bir üslupla yazdıysam kusura bakmayın. Benim de dişim ağrıdığı için o acıyı biliyorum siz en iyisi doktorunuzu dinleyin. Eminim kar/zarar değerlendirmesi yapacaktır
MinikMucize46 Ama_bana_vardendi58 yine doktora gitseniz daha iyi ama. Yani etkisini görenler oldu. Ama ne kadar idare eder bilmyorim.
Aysnragc Ama_bana_vardendi58 sizi hiçbir şey 6 ay idare edemez diş tedavisi için en uygun dönem 2. Trimester ayrıyeten röntgen çekerken çelik yelek giydiriliyor. 3.5 aylık hamile olup sizi 6 ay ne idare edebilir ki? Diş ağrısı da aşırı zor zaten
Arelarel Ama_bana_vardendi58 ciddiyim canım sakın ihmal etme git biran önce doktorun ne derse onu uygula
Ama_bana_vardendi58 Sinemce1 estağfurullah ne kusuru. Dr a gittim röntgen çekmeden kokte iltihap varmi yokmu bilemem bu yüzden rontengsiz çekim yapamam dedi
Ama_bana_vardendi58 Arelarel gittim cnm röntgensiz çekemeyen 14 hafta çok yeni küçük olduğu için isina maruz kalması sakıncalı olabil dedi dr. Ama karar sizin dediler bende cektirremeden geri geldim çok zor durumdayim😭😭