1159098263 Kızlar kızdan erkeğe döner mi İlk gebelikte erkek denildi 6. Ayda kız dediler kızdı bunda merak ediyorum
Gizem1992 1159098263 nasıl erkek dediler sonra kıza döndü ? Yani erkekte pipi gayet net belli olur diyorlar yanılma payı olmuyor diyorlar o yüzden sordum
Minedy Gizem1992 benimde ilk çocuğumda erkekten kıza döndü. 14 hf erkek, 17 kız, 19 erkek , 21 kız dediler
Sazenin Gizem1992 bazen bebeğin kordonunu penis olarak yorumlayabiliyor doktorlar öyle olunca da cinsiyet değişti oluyor 😄
Gizem1992 Minedy hadi ya bana da erkek dedi baya da emin konuştu yüzde yüz diye ama nedense içimde hep kızmş gbi hissi var
Gizem1992 Sazenin yani makine yeni kordon değil pipi baya net dedi o yüzden yanılma olmaz herhalde bizde
Sazenin Ben sizin için değil nasıl oluyor diye sorduğunuz için yanıtladım. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ✨
Gizem1992 1159098263 ewet cidden nasıl kordonla karışır ki bebek zaten sürekli pozisyon değiştiriyor. Ama bazı doktorlar çok erken bile kesin sonuç söylüyor
Aslaninannesi_ Gizem1992 benim doktorum 11.haftada söyledi ben bile şaşırdım tahmin mi dedim yok erkek dedi ve değişmedi
Gizem1992 Aslaninannesi_ erkek olunca ewet gayet net belli oluyormuş 😊 kızda yanılma payı olabilirmiş ama erkekte yokmuş