Merve8155 Mehmeteren-ve-defneninannesi ben alya ve almila cok begenmistim ama tabi karasizda kaliyor insan
Minikmucizem21 Mehmeteren-ve-defneninannesi Kızımın ismi Mihra Diğer favori isimlerim Meyra Rahel Yüsra Hümeyra Hafsa Isra Şuan aklıma gelenler😊
Scarlett Mehmeteren-ve-defneninannesi ilk kızımın adı “öykü” Şimdi 2. Kızımı bekliyoruz. “Mina” koyacağız ismini belki sizede fikir olur 💖
Cerenbelis1 Mehmeteren-ve-defneninannesi kızım sekiz aylık olucak ismi Belis ve etraftaki herkes çok beğeniyor
Mehmeteren-ve-defneninannesi Ayysseee evet oda güzel ama içinde a harfi istemiyorum teşekkür ederim ☺️
Rumeysaeliz Mehmeteren-ve-defneninannesi kızım olursa eğer ismi İZEL olacak Allah nasip ederse erkek olursa da bir kaç tane isim var aklimda
annembebegim Mehmeteren-ve-defneninannesi Ben Defne koyacağım nasipse 👼🏻💖 diğer hiçbir isme bu kadar ısınamıyorum
Minikmucizem21 Mehmeteren-ve-defneninannesi takip etmiyorum ama girdim bakdım 🫢 tesadüf ilk kızının ismini biliyordum ama diğeri aklımda değildi 🤣🤣 paylaștigim neden silindiyse🤷🏻♀️🤷🏻♀️
BirAskMasali1323 Mehmeteren-ve-defneninannesi Banada öyle hemfikirim sizle ama eşim tutturmuş Almila olacak diye benim de hiç içime sinmiyo E harfinin yoğunluğu daha naif oluyo Defne gibi
Sumisali_ Mehmeteren-ve-defneninannesi sağlıkla doğsun inşallah 🤲🌸 Fikir olur belki İlk kızımın adı Öykü 😊 İkinci kızıma gebeyim bende Defne çok istiyorum ama eşim Sare de diretiyor bakalım 😊
Mom2123 Ilk kızımın ismi Rüya, ikinci kızımın ismi Ela. Hala iyiki bu isimleri koymuşum diyorum 🥰 Bu isimler’de bence güzel: Doğa Mira(y) Elisa Duru Ipek Liya Nil Parla Melodi Umay