Kralereeed Kızlar bekliyorum önerileri içmediğim gün dehşet kusuyorum çünkü vücudum ilaca çok alıştı . Kaçıncı haftada nasıl bıraktınız lütfen yazın
Kubraalp67 Kralereeed 26. Haftaya kadar bulantı hapı kullandım. Birden bırakmayın ben gece 2 içiyorsam 1 e indirdim yavaş yavaş kestim sonra da baktım tamamen kesildi bulantı sonra ilacı bıraktım.
Kralereeed Suliss76 ya nolucak böyle :( artık bırakmak istiyorum ama bünyem alışmış elma bile yersem çıkarıyorum ya çok saçma
bls27 Kubraalp67 bende bu şekilde bırabildim 6.haftada falan başlamıştım 20 küsürlerde hâlâ kullanıyordum en son geceleri tek ilaca düşürüp sonra komple bıraktım
Kubraalp67 bls27 birden bırakınca vücut afallıyor kendi doktorum böyle yapmamı önerdi yavaş yavaş kendini takip ederek bırak dedi. Öyle de yaptım çok şükür sonrasında hiç sıkıntı çekmedim.
Kralereeed Kubraalp67 hayır Türkiye’de yaşamıyorum burda başka ilaç veriliyor ama prilam dediğiniz ilaçdan yüksek dozajlı
Kubraalp67 Kralereeed şimdi ne desem doğru olmaz o konuda doktorunaza danışın bilmediğim bir ilaç çünkü.