kivircikanne95 Suyum geliyor, ikizlere hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Alttaki bebekte kese açılması olmuş suyu azalıyor. Takip altında yatıyorum. Bu durumda tecrübeli olan, sağlıkla kucağına alan var mı? Ve doktor önerisi olan var mı?
Leylaaa_46 kivircikanne95 geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz . Başına gelen varsa umarım yardımcı olurlar
Tugbayrakdar kivircikanne95 Çok geçmiş olsun sızıntı şeklinde mi geliyor suyunuz nasıl anladınız? Azalıp artan çok duydum dikkat ederek riskli dönemleri atlatabilirsiniz umarım 🙏
Alyask kivircikanne95 insallaj sağ saglım alırsınız kucağınıza ikisini de 🤲🏻 Bilgim yok üstte kalsın bilen biri yazar ins🤲🏻
Mzzz Bilgim yok inşallah bilgisi olan yazar rabbim yardımcın olsun sağ salim bebislerini kucağını almak nasip olsun insallah
Denizpak kivircikanne95 antibiyotik tedavisi ile kesesi kapanan duydum azar azar gelip haftalarca hastanede kalanlar var rahim ağzı yetmezliğinde de olabiliyor umarım birşey olmadan en az 28 e kadar gelebilirsin dualarımız seninle 🙏