Citirmom Kızlar kese boyu 8.9mm 6haftalık gebelik var fakat ultrasonda sadece yolk sacı gözüküyor bebek yok. Bu normal mi? Haftaya bebek oluşsa bile herhangi bir sağlıksızlık söz konusu olur mu bilgisi olan var mı?
Mervealya1992 Citirmom ilk yolk oluyor bmmde yolk oldu doktor dedi 2 gune bebek gelır buraya gercekten oyle oldu 😂
cactus123 Citirmom devlet hastanesi mi özele mi gittiniz haftaya çok rahat herşey görebilirsiniz kalp atışı da bende ilk devlete gittim görünmedi 5haftayı geçmişti sonra bi 10 gün sonra özele gittim herşeyi göründü kalp atışı da duydum
Neboss Citirmom merhaba gördünüz mü bebeği, bende de kese ve yolk sac var ama bebeği göremedi 6+5 de randevum var ve zaman geçmek bilmiyor sanki
Citirmom Gokturkmom_ ama çok geç bebek oluşmuş normalde 6.haftada kalp atışı oluşmuş oluyor diye biliyorum. Ölçüm olarakta sat ile uyumlu olmuyor diye düşündüm. 7. Haftada olması gereken boyutlardaydı herhalde bebeğiniz Gokturkmom_
Gokturkmom_ Citirmom Ben 5+2de keseyi gördüm,doktor beni ona göre 2 hafta sonra çağırdı o zaman da bebeği gördük zaten
Nur2707 Kese boyutu 20 mm olana kadar bebeğin gozukmemesi normalmiş 1 hafta sonra gittiğinizde gorursunuz allahin izniyle ınsallah yolk sac olması da güzel bir şey ilerleyen günlerde bebeğin oluşacağı anlamına geliyormuş sanırım stres yapmayın