Asya Enucuzbebekmarket instgram sayfasında gördüm babynestler 60 tl bu sayfadan alış veriş tapan varmı emzirme yastklarıda diğer sayfalara göre uygun ama kalitesnden emin olamadm alanlar varmı
metinhilalmehlika Asya şimdi kargom geldi aldığım ürünler güzel sadece örgü battaniye vardı 20 liraya o vasat çıktı uzun süre kullanılamaz. Bir tane polar battaniye. Mini mauslu 12 ay badisi tırnak makas seti birde triko örme battaniye aldık. 2 hediye yollamışlar önlük ve atlet.
Zeyna Ben yaptım güzel geliyor ürünler ama babynestler bana pek kaliteli gelmedi o yüzden oradan almadim
Zeyna Ben aldım burda paylasilmisti sayfa ismi elime ulascak birazdan guzelse yazarım sende alırsın canım 90 liraya aldım. Ortopedik yastık hediyeli
Asya Deletedmom05 babynestmi aldınız bu sayfadan keşke foto konuluyo olsaydı bu programda instgram sayfalarında çok bellli olmuyo babynestlet🤔
Hilall @babylifeoffice diye bi sayfa var özel dikim yapıyolar istediğin kumaşa göre kalitesi süper fiyatlarda özel dikime göre çok uygun hastane çıkışı bornoz set bütün alisverisimi ordan yaptım toplu alışveriştede baya yardımcı oldular kızlar
HaticeKubraYangn Asya evet kıyafet aldım 3 takım bir tane penye hediye yollamışlar bir de minderden aldım bende bulut desenli
Hilall Asya kesinlikle öneririm baya memnun kaldım hic internet alışverişine güvenmiyordum burdan aldıklarım beklediğimden daha kaliteli geldi😊herkesin faydalanmasını isterim
Zeyna Günaydın kızlar babynestim geldi çok.guzel ve rahat genişliği uzunluğunda gayet güzel o fiyata deger