ilknur_dmrl1 Bugün 21 haftalığım. Kontrol randevum vardı. Ultrasonda bebeğim 10 gün geriden geliyor dendi. Tavuk, balık, et ve yumurta gıdalarından midem bulanıyodu. Yemiyodum hiç. Bugün doktorum bunlardan beslen hemen hemen hergün dedi. Mide bulantımdan kaynaklı yiyemiyorum ama yemeye başlayacağım artık. Doktorum da sende yeme zayıflığı var dedi. 1 ekimde detaylı ultrason ve şeker yükleme testim var. Sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi güzel anneler? Lütfen yardımcı olun bana sorun olur mu? Çok endişeleniyorum.
Gokturkmom_ ilknur_dmrl1 2 haftaya kadar önden ya da geriden olması normal kabul ediliyor.Protein alımına dikkat edin bebeği besleyen şeylerden yiyin haftanızı yakalarsınız canınızı sıkmayın
Busra_28 ilknur_dmrl1 benim de 2 hafta önden gidiyor bebeğim doktorum 2 hafta önden ya da geriden gitmesi normal dedi geriden gelen bebekler bazen minyon tipli oluyormuş birde ondan da olabilirmiş kuzenimin öyleydi siz bebeğe kilo aldıracak yiyeceklerden ve protein beslenmeye çalışın korkmayın
Gokturkmom_ ilknur_dmrl1 Endişelenmeyin, beslenmenize dikkat edin herşey bebeğin sağlığı için alıştırın kendinizi istemiyorum diye yememezlik yapmayın, süt ,kefir ,muz,kuru yemişler de bebişi çok besliyor detaylı araştırın onlarla beslenin