sltn2686 3 haftadır kilo almadım bebeğim kilo almışmıdır kontrolüm haftaya olucak , 23+4 haftalık şuan (toplam 4 kilo aldım)
Sekerkutusu sltn2686 benim bu haftalarda çok stresli geçmişti. Hareketler düzensiz ilerleyen haftalarda artacaktır. Sağlıklı beslendiğin süreçte sen kilo almasan da bebek kilo alıyor.
dlrbdrd sltn2686 almıştır Allahın izniyle canım ben 36 haftalık hamileyim sadece 2 kilo aldım bebek 2500 gram şuan muhtemelen ben zayıflıyorum o alıyor diye düşünüyorum çünkü bunun daha plasentası suyu falan da var onlar nereye gitti bilmiyorum 😂
sltn2686 dlrbdrd birde bazen hareket hissetmiyorum böyle arada hissediyorum yani bu aralar da stresli bir dönem geçirdim Şuan iyiyimde haftaya kontrol de
Dlntkesn sltn2686 25. Haftaya kadar haraketler düzensiz olanilir merak etme 28 den sonra izle sen çılgını 🤣🤣 yerlerinde durmuyorlar
dlrbdrd sltn2686 bebeğiniz çok küçük daha ara ara hissetmemeniz normal siz yine kontrollerinizi aksatmayın tabi ama benim de o haftalarda hissetmediğim günler çok oluyordu