EliffYade 36 haftalık hamileyim bebek karaciğere baskı yaptığı için inanılmaz kasintim var doktor ilaç verdi bir hafta içinde düzelme olmazsa erken doğuma alcam dedi benim gibi olan var mı acaba ?
Aslikannnn EliffYade bende 34 haftalığım bnmde bugün kasıntım oldu , belli bölgelerde kolumdaayagımın üstünde boynumda falan ama böyle bişey mı seninki de korktum şuan😞😞
EliffYade Aslikannnn benim önce karnimda başladı onu çok onemsemedim çatlıyor dedim ama sonra bacaklarimda kollarımda kalça bolgemde sırtımda kaşıntılar olmaya başladı
Aslikannnn EliffYade ya aynı yerler😔😔 nerden anladınız tahlil mi yaptı doktorunuz . Benim ablam hemşire yediğin bişey alerji yapmış olabilir demişti😫
EliffYade Aslikannnn Aslikannnn hayır tahlil yapmadı doktor direkt karaciğerden dedi bir hafta sonra belli olcak gecmezse erken doğuma gidecz
Akide Ben varım delircem kaşıntıdan 5 qündür uyuyamıyorum 39 haftalığım Doktora söyledim safra yada karaciğerdense dedi doğum olmazsa gecmez dedi suni sancıyla doğuma alırız dedi kan testi yaptık dün ama sonuc ne cıktı bilmiyormm