Bigsecret3 bugünü de degerlendırın bırakın bence de gerçekten olacağı varsa 3 gün oncekı spermden de olur hem zaten belkı yumurta pıkten 3-5 saat sonra catladı ve tuttu bılemezsınız kı. Gerçekten ınsan ılıskıden soğuyor bebek isteme suresınce. Ben bebegımı ısterken 3 kere tedavı oldum yumurtanın catladıgı saat bıle bellıydı anında degerlendırdık, hatta uykudan uyanıp bır daha degerlendırdık artık esıme sarılasım bıle gelmıyordu. Sureklı sureklı test yapıyordum maddı manevı gerçekten yorucuydu bugün daha koyu daha sılık derken saat gıbıydık çocuk ıcın ılıskımız olmuştu resmen. Eşimi götürüp sperm testıı mı vermedık vıtamınler mı almadık esım ultrasona mı gırmedı neler neler. Esım alkol ıcer haftada bır keyıf ıcın yumurtlama dönemi bıtene kadar 15 gün ağzına vurdurtmazdım adamın da butun huzuru kaçmıştı. Hele ovulasyonda pık görüp esımın rahatsızlıgı olurdu grıp yada bel agrısı ya ılıskı yaşamaz kavga ederdık yada zorla olurdu ılıskı. Adet günüme bır hafta kala yaptgım testler verdıgım kanlar cabası. en sonunda tedavı test ne varsa bıraktım mart ayının 30 unda adet olunca ıstemedkm hıc bısey esımle de öyle bı ılıskı oldu kı 3-5 gün olmayıp arada olurdu bayramdı vs derken asla günü bellı degıldı ayak falan dıkme sacmalıgını yapmadım test yapmadım kafamıza göre ılıskı yasadık olmaz dıye bekliyorum zaten ne sporlar yaptım makınalar cektım tam 1 ay sonra belırtıler başlayınca test yaptım bırde ne goreyım hamıleyım. o kadar çaba harcadım olmadı 3-5 günlük ılıskıyle oldu nasıpten öte olmuyor bunu anlatmamın sebebi herseyı bırak keyfıne göre yaşa bak hemen nasıl olacak bıseyın üstüne ne kadar düşersek o kadar zor oluyor😘😘