Aylakara26 Kızlar bana yardımcı olurmuşsunuz bebeğime nasıl kilo aldırabilirim ne yemem gerek??? Bana yardımcı olursanız ve deneğimizini paylaşırsanız çok sevinirim 💕💕💕💕
EzgiNadir Aylakara26 ceviz ,kaşar peynir, muz çok işe yarıyor canım hergün mutlaka yumurta ye sabahları
Sedahoca 36 haftada gitmiştim 2.600 dedi bu hafta gittim 3.200 olmuş bir haftada oldu bu suan 37+4 üm Muz Hurma Yumurta Yoğurt Kilo aldırıyor özellikle hurma 🌼🌼
Zynpbt Sedahoca Canım hurma rahim ağzının açılmasına sebep oluyor daha çok hurmayı Doğuma yakın yiyiyorlar ben öyle biliyorum
Aylakara26 Sedahoca masallah canım bir hafta da mı 600 g aldı 😍😍😍 ama hurma duydum ki açılma yapıyormuş 🙄 bilmiyorum doğru mu
EzgiNadir EzgiNadir yumurtayı kahvaltında eksik etme canım diğerlerinide gün içinde yiyebilirsin mesela sabahları kaşarlı tost yapabilirsin kendine
Zynpbt Sedahoca inşAllah Canım 😁 vallah dediğim gibi çok bilgili birinden duymuştum hatta korktum yemiyorum dedim Doğuma yakın artık çok çok yerim 😁
Aslikannnn Zynpbt ben 34 um 32 den beri yiyorum bişey olmadı , yiyin ara ara bende bazen 2 3 tane yediğim bile oluyor.
DuyguEyupoglu Hergün haşlanmış yumurta, muz, kaşar peyniri eksik etmiyorum ama 34. haftamda 2200 gramdı kilolu bir bebek değil dedi doktorum hatta haftasından 4 gün gerideydi😪
Aylakara26 DuyguEyupoglu Bence haftasına göre iyi kuzum zaten o haftalarda bebekler 2.200g oluyormus istersen İnterneten bebeğim haftalık kilosuna bak
Esmaakdag Aylakara26 kızım 4225kg dogdu 😃😃babamız sagolsun yememe ıcmeme dikkat ederdı kırmızı et badem ceviz fındık süt ayran yogurt pekmez yumurta bunları yedım genelde son ıkı ayımda doktorum dıyet vermıstı artık 😁