melissannesi Kumsal28 ben en yakın 12 gün sonraya cıkıyo sanırım bekleyip gidicem öncesnde sağlık ocagına kan veririm o kdr Gitmişken kese gözükür en azından🤭 Yakın çevrene haber verdn mi beklicekmisin☺️
Kumsal28 melissannesi yok kimse bilmiyor şimdilik söylemeyi düşünmüyorum bundan önceki gebeligimde dilim yandı bı kere maalesef kaybettim bebeklerimi
Nisa_90 melissannesi bat dündü test negatif çıktı. Hala daha da olmadım. Beklemedeyim bende ondan sordum.
melissannesi Kumsal28 bencede canım heleki dilin yandıysa aman sessiz kal bi süre🤲🏻 Bende kalp atışını duyana kadar susarım hatta mümkün olsa cinsiyete kadar sölememde eşim dayanamaz☺️
Ceylankarakus melissannesi oldummu bilmiyorum cunki tarihimi flanda genelde bilmiyorum ama kanamam bitti hala agrilarim var çözemedim ya
Ceylankarakus melissannesi kimyasal gebelik nasıl bişey hiç bilgim yok çünki bu arada sağolun cevapladiginiz için
melissannesi Ceylankarakus kimyasal söyle oluyor benim geçenlerde adetim 6gün geçmişti test yaptım silikde olsa çizgi vardı ancak sonrasnda adet oldm dr a gittiğimde kimyasaldı dedi yani oluşamadı vucutda adet söngüsüne dewam etti
likapaa53 Benim iki aydır adetim beklediğim günden 1 gün önce oluyodu bakalım öyle olursa yine yarın bat günüm olacak mıyım regl 🙈