melissannesi Kızlar test yapan varmı ben çift çizgiyi görmüştüm erken gebelik testi ile reglim 3 gün geçti yavaştan bir mide bulantım başladı evlere şenlik, sürekli idrara çıkıyorum yarın kan testi vermeye gideceğim Benim gibi olan varmı?
Yaren-kayranik melissannesi benimde 20 siydi bel ağrısı kasık agrısı hepsi var test yapmaya korkuyorum biraz daha bekleyim diyorum sizde ne gibi belirtiler vardı. Hayırlı olsun bu arada 🥰🥰
Kumsal28 melissannesi bende senin gibiydim cnm dün kan verdim bugün sonuç çıktı hamileyim çok şükür ❤️
melissannesi Yaren-kayranik ben adet olacak gibi karın ağrım ve regl günümden bi hafta önce minick pembe bi akıntım olmuştu orda anladım Halsiz uyku hali ve bazı şeylerin tadı kokusu farklı geliyor bana ilk gebeliğim değil nasip olursa o yüzden bu durumlar çok tanıdık geldi Bugun tekrar test yaptım baya baya çift kırmızı çizgiyim yarın kan vericem
melissannesi Kumsal28 çok sevindim bende yarın vericem inş ama Allahtan bi akslk olmazsa evet bu ay o ay♥️🌸 şükür rabbim herkese yaşatsın
Yaren-kayranik Kumsal28 yapmadım cnm daha önce gecikmem olduğunda hep negatif görünce korkuyorum ama dayanamıyorum yarın alıp yapacam
Kumsal28 Yaren-kayranik benim yaptığım testlerin haddi hesabı yok bı ben bilirim bı Allah bilir rabbim kimseye aratmasın inşallah