irem_nur 28+4 haftadayım 2. Gebeliğim süt gelmesi ve kasıklarda ağrı olması normalmi bu durumu yaşayan varmı?
Nurbanusancak irem_nur süt gelmesi normal, 20. Haftamdan beri oluyor bende 31 haftadayım doktorum normal dedi. Kasık ağrısı da normal rahim büyüdükçe ağrılar oluyor. Ama tabi ağrı şiddetine bağlı. Çok fazlaysa ağrın kontrol olmakta fayda var.🥰
Nazo_avlu irem_nur 16. Haftamdan beri bazen sarımsı bazen yapışkan süt kıvamında göğüs akıntım oluyor doktor normal dedı kasıklarımda kı agrıda ıdrar yolu enfeksiyonundan olmus antıbıyotık kullandım onun ıcınde gebelıgımın basından berı 2. Antıbıyotık tedavımı alıyorum
Rabiamina irem_nur 22 haftamdan beri süt geliyor ve kasık ağrım hamileligimin başından beri tamamen geçmedi. Ara ara hala oluyor. Ben rahmin büyümesine bağlıyorum bir de bebeğim hareketlendi artık 24 haftadayim. Siz benden de ileridesiniz bebeğinizin hareketleri de yapar.
irem_nur Nurbanusancak bazıları erken doğum belirtisi diyor bazıları ilk gelen süt çocuğa çok faydalı sağıp sakla diyor ne yapmalıyım kararsız kaldım
Nurbanusancak irem_nur bende aynı şeyleri duydum ve korkarak doktoruma sordum, süt gelmesinin tamamen salgılanan hormonlardan kaynaklı olduğunu söyledi ve kesinlikle oynayıp sıkmamamı söyledi. 🥰 Bebek doğduğunda yine o faydalı süt geliyormuş.
irem_nur Nazo_avlu antibiyotik mi zararlı değilmi nasıl kullanabildin bende de 2 hafta önce enfeksiyon vardı ama kullanmadım çocuğa zarar verir diye
iremhzl Nazo_avlu bende kullandim biter bitmez tahlil verdim yine 3+ enfeksiyonum yani hicnise yaramamis sizin nasil oldu acaba? Siddetli karin agrisiyla 3 gun hareket edemedim enfeksiyondan, o antibiyotik napti bosuna onuda anlamadim
Nazo_avlu iremhzl benım antıbıyotıkık ve fıtılden sonra bitti ama sonradan tekrarladı bende de karın kasık ağrısı oluyor sanki adet olacakmışım gıbı
iremhzl Nazo_avlu allah yardimcimiz olsun biseylerde bi bozukluk var ama bende cozemedim beslenme etkiler mi acaba bilemedim