umutluanneadayi Brvndkm dün 6+0 olmuştum kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim direk kese alanında ve kerede kanama yok ama düşük tehlikesi olabilir diye Protestan başladı
Melike1001 Brvndkm sormana gerek bile yok hemen git vakit kaybetmeden benim ilk hamileliğim de düşüğüm böyle olmuştu
poyrazmom_ Brvndkm kanama rengi azlığı çokluğu hiç önemli değil hemen doktora gitmelisiniz progestan verir büyük ihtimalle kese arkası kanama ya da yerleşme kanaması olabilir
Yagmur054 Kırmızı kan iyi değil benim düşüğüm bu şekil de ilerlemişti vakit kaybetmeden doktora başvurmaniz lazım
umutluanneadayi Brvndkm haftaya gel duyarız duyamazsakta korkma diğer hafta duyarız dedi kese gelişimi iyi dedi
Brvndkm umutluanneadayi Allah yardımcınız olsun benim de 6. Gebeliğim 1 kızım var diğerleri kürtaj yada kimyasal gebelik işte
aslyalm Brvndkm İlk mi kızınız sonrası kürtaj mi oldu? Benimde bir kizim var 2018 doğumlu 2022 de kalp atmaması nedeniyle kürtaj oldum şimdi 6 haftalık hamileyim doktorum tekrarlanabilir dedi
Brvndkm Aslaninannesi_ bir kızım var çok şükür 2 kürtaj iki kimyasal geçirdim genetik test yaptırdım iğne kullanıyorum şimdi eşim varikosel ameliyatı oldu şimdi 6 haftalık hanileyim bu kahverengi ip şeklindeki akıntı cnımı sıkıyor
Aslaninannesi_ Brvndkm benimde olmuştu 10.haftada düşük riskim vardı doktor serum taktı iğne yaptı ve progestan fitile başlattı suan 17+5 teyid riskim kalktı ortadan bence riske atma doktora görün
Brvndkm Aslaninannesi_ ben ilk gebeliğimde uzun kahverengi akıntı gördüm ve bebeğimin kalp atışı durmuştu😔aynı korkuları yaşamak istemiyorum 😔Protestan ve iğne verdi zten
Aslaninannesi_ Brvndkm onları düzenli kullan ve çok dolanma canım uzan bol bol dinlen iş yapma bir süre