Rumuzsuz Arkadaşım benden sonra transfer olacağı için gün gün ne yaptığımı ne yaşadığımı not almamı istemişti. Bende 9. Güne kadar not almıştım. Aynen kopyalıyorum☺️
01.07.2024 Transfer
Transferden sonra genel olarak evde olsamda yatmadım, ufak ufak ev işlerimi ve yemeğimi yaptım.
Ara ara markete gittim ağır olmayacak şekilde alışveriş yaptım.
Transferden sonra ilk 5 gün ara ara kasık ağrısı dışında belirti yok
6.Gün sabah ilk idrarla test silik çizgi, öğleden sonra 2 test daha yaptım sabahkinden daha silik çizgi.
6.gün aynı zamanda markette çok hafif baş dönmesi, hafif sırt ağrısı ve kasık ağrısı. Adet belirtilerine çok benziyor.
- Gün ilk idrarla yine test yaptım dünküne çok yakın koyulukta çıktı belki bir tık daha koyu. Belirti olarak sadece kasıklarımda batmalar ve rahmimde ağrı vardı başka bir şey hissetmedim. Gece kasık ve rahmimde ciddi ağrılar oldu bir iki defa
8.Gün sabah yine ilk idrarla test yaptım ve bariz koyulaşma farketti. Midemde çok gaz var. Kasıklarım ve rahmimde ağrılar var. Göğüslerimde koltuk altıma doğru ağrılar başladı.
9.Gün ekstra bir belirti yoktu yine rahimde ara ara sancı ağrı oldu. Gece yine ara ara (2-3 defa) gelen ağrı daha şiddetli oldu.
Bunları yaşamışım. Şimdi 15+1 an itibari ile hastanede cinsiyet öğrenmek için bekliyorum 🥰