semihasuat Kızlar dün detaylı ultrasona gittim ve doktor ecoprin verdi. Bebeği besleyen damarların birinde tıkanıklık var dedi. Aynı durumu yaşayan var mı. Nasıl bir süreç neler yapmam lazım. Korkmalı mıyım.
Bahar2210 semihasuat 9. Haftdan itibaren kullandım canım bennimde aynı sorun vardı öenmli birşey değil önlem amaçlı ceriyorlar düzenli kullan doğuma 2 hafta kala bıraktım 10 eylülde bıraktımm ben 27 eylülde doğumum var
Maviyesil0 semihasuat bende damarlarda ki tıkanıklıktan dolayı kullanıyorum 100 mg olandan. Doktor kaç ölçmüş? Benim ki 2.4 malesef yüksek biraz
semihasuat Bahar2210 birde küçüldüğünü veya normale döndüğünü nasıl öğreneceğim. Acaba bilginiz var mı
CeylanAk Kullan tabiki tereddüt etme bende kullanıyorum aynı durum bendede vardı bebeğim gerideydi şuan damarlar normale döndü çentiğin minildiğini öğrendim düzenli ecopirin kullanmam sayesinde birde doktor ilerleyen haftalarda kaybolabileceğini söylemişti
semihasuat CeylanAk birde küçüldüğünü veya normale döndüğünü nasıl öğreneceğim. Acaba bilginiz var mı
CeylanAk semihasuat aynı bende öyleydim ben detaylıda öğrendim küçüldüğünü üniversitede perinatolojide bakıyorlar benmki orda tespit edilmişti
Ayse0575 semihasuat ultrasonda görür yine doktor ilacı kullanın kullanmamazlık etmeyin tıkanıklık varsa pıhtı atar. Ben gebeliğimin başından bu yana kullanıyorum kan sulandırıcı. Kullandığınızda normale dönecektir
CeylanAk Maviyesil0 19.haftanın başında farkedildi 22 de küçüldüğünü öğrendim ecopirini düzenli kullandım