Susu13 Uygulamaya göre son 50, henüz tarih belirlenmedi ama heyecan çok fazlaaaa 🤗 nasıl geçiyor kızlar günleriniz ❤️
perihankrkya Susu13 son 15 🥹heyecan korku var ikinci gebeliğim olmasına rağmen sezeryan olacagm ama sanki birazcik erken gelecekmis gibi hissediyorum abisi erkenciydi☺️🙏🏻
yigitmom_ perihankrkya Bizimde son 10🥺 37+0 da alınacak kızım ❤️ Oğlum da erken gelmişti kızımda 1 haftadır ilaçlarla duruyor gibi haftaya cuma kavuşacaz😍
Susu13 perihankrkya benimde 2.gebeliğim ve 2.sezeryanım olcak bende erken gelecek gibi hissediyorum sanki sancılarım var ara ara yokluyor beni
perihankrkya Susu13 benimde ayni karnım taş gibi sertleşiyor sancim oluyor seninde oyle oluyor mu acaba
Muhayyel_ Susu13 hazırlamadım daha ilk bebeğim 41 haftalık doğmuştu o yüzden bunu da ağırdan alıyorum galiba 😂 siz hazırladınız mı
Susu13 perihankrkya evet evet taş gibi oluyor resmen bugün alt tarafta öyle bi sancı var ki sanki içerden et çekiliyor böyle damar çekiliyor gibi
beyza36 Son 55 🌸 sanki daha çok varmış gibi hissediyorum 😄 hastane çantam hazır değil hemen hazırlamam lazım bişey olur çantasız giderim diye korkuyorum 😂
Susu13 beyza36 ben bugün artık kalk kızım dediiim ve kalktım hazırladım ahahaha sanırım sancılarım var ara ara alt tarafıma çok vuruyor yürüyünce
Susu13 Muhayyel_ oooy maşallah ben bugün artık hazırladım ahahah riske atmak istemiyorum çünkü baya ağırlaştım şimdiden ağrılarım var