Minedy öncelikle sevincimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bizim de ultrason bulgumuz yoktu ama test öyle çıkınca doktorlarımızın ikisi de direkt fetal dna ya da amniyosentez önerdiler. Size tavsiyem hamileliğinizi daha rahat geçirmek adına durumumuz elveriyorsa mutlaka Fetal dna yaptırmanız. Eminim çünkü içiniz rahat etmeyecek ve hamileliğiniz zehir olacak. Kendini üzme diyemem o süreci yaşayan biri olarak ama şunu söyleyeyim güçlü olmalısın. Eğer test temiz çıksa bile bizim bu yaptığımız stres yüzünden çocuklarımızda bir sıkıntı oluşması olası bir şey. Beni doktorum çok uyardı. Ama elimde değildi. Bunun için kendinden çocuğundan utanma. Bizler anneyiz ama insanız bunu unutma. Bazı duygular yaşanmaya mahkum. Sana tavsiyem elini karnına koy ya şafi, ya musavvir bu zikirleri çekerek karnını okşa bebeğinle konuş. Emin ol hissediyor. Ben bu süreçte bana en iyi gelen şey teslim olup dua etmekti. Ne gelirse Allah’tan. Ben inanıyorum sizin testinizin sonucu da tertemiz gelecek. Siz de buna inanın. Mutlaka çocuğunuz niyetine sadaka verin. Gözyaşlarınızı silin. Silkelelenin ve kendinize gelin. Ben şu an bu kadar kendimi harap edip hasta olacak kadar kendimi hırpaladığıma pişmanım. Güneşli günler yakın. Dua sabır teslimiyet. Mutlaka dualarımda olacaksınız. Rabbim gönlüne ferahlık, evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Dertleşmek isterseniz özelden de yazabilirsiniz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz🙏🙏💐