turkan403 Melikeex amin inşallah rabbim gönlünüze gore versin bnmde iki kizim var bende gecen gun ogrendim bir kizim daha olucak🥴
Melikeex turkan403 olsun canim saglıklı olsun da cinsiyet pek de onemlı degil gonul tabıkı ıkı duyguyu da tatmak ıstıyor bu isler hıc bellı olmaz bı anda erkege döner belki yada bı sonraki erkek olur benim komsumun 3 kızı var kazayla hamile kaldı ve oglu oldu
Melikeex turkan403 amin canım Rabbım anneliği layıkıyla yapabılıcek kimsenin kucagını boş bırakmasın 🤲
Kokoli turkan403 https://share.icloud.com/photos/040PbzVRD6JrHH6mCZBTdx19w Hafta bu defa sanki bir çıkıntı var dedi sen tahminde bulunur musun😅
Hamzaft turkan403 bize de bakar mısınız?☺️ 
turkan403 Kokoli erkek da erken beli oluyo genelde hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 16.17 haftadan snra netleşiyo genelde bana da ikinci kizimda erkek dedi geri yanildi,🤭
Hamzaft turkan403 hayır hiç bir şey söylemedi bir dahakine daha net konuşuruz dedi.Siz erkek mi gördünüz ?
Hamzaft turkan403 anladım teşekkür ederim ben de ultrasonda bacak arasına bakınmaya çalıştım ama bir şey göremedim😁 erkek olsa daha erken haftalardan belli olmaz mıydı erkeği hemen görüp söylüyorlar ya🫢