Wolf13 Aleyna48 orda bacak arası üstte pipisi var gibi gözüküyor, boşluk sa kızdır ama tam olarak cozemedjm bende ☺️
Kardelennnuyy turkan403 amin inşallah kuzum Allah seninde gönlüne göre versin 3 kız cennetlik olursun inşallah😘🤗❤️
Nisa51 @“turkan403”# bugun 3li test için devlet hastanesine gitmiştim cinsiyet goremiyom dönük arkası dedi
Kokoli turkan403 https://share.icloud.com/photos/00aUkG2yJmE00Znt-VHmLmbUw Haftalık tahmin alabilir miyim
turkan403 Kokoli duruşa bak maşallah kiz gibi hisetim tahminde bulundu mu doktorunuz bana 10+6 da kiz demişti
teacherandmom_ @turkan403 @Kubra9090 @Maviss718 Bana da yorum yapar mısınız 13+5 Devlete gittim dün o yüzden ultrasonda pek net değil ama yine de yorum yaparsanız sevinirim🥰
turkan403 Tugve sırtını dönmüş sanki beli olmuyo ki yinede icimden kiz gecti rabbim sag salim kucağıniza almayi nasip etsin 🤲
teacherandmom_ Kubra9090 Nerden anladınız acaba🥰 Normalde ben de az çok çıkarım yapıyorum ama bu resimden hiçbir şey anlamadım😂
teacherandmom_ Maviss718 Nerden çıkarım yaptınız acaba🥰 Resim baya kötü geldi bana hiçbir şey anlamadım☺️Hatta dün gitmiştim doktora bu resmin neyine yorum yapsınlar dedim paylaşmadım bile😂