BirAskMasali1323 Kızlar doktorun ultrasonda olctugu tarihten bı kaç gün ileri cikiyo bebeğin haftası sizde doktorun olctugu tarihe göre degisiklik yapiyomusunuz uygulamada yoksa adet tarihinize Göre neyse odur diye sabit mi bırakmışsiniz 36+3 haftalıgim
Alisde BirAskMasali1323 ay vallahi benimde doktorun dedigine gore 2 gun onde nasil ayarlayabilirim onu hep sasiriyorum ya
Aylaa123 BirAskMasali1323 bebek önde yada geride olabilir ölçümlerde bazen haftasını yakalıyor bazem geriliyip ilerliyolar sürekli hafta değiştirilmez o bebeğin gelişimiyle alakalı bir durum doğum zamanınıda etkilemez son adet tarihi sizin gerçek haftanız oluyor her zaman eğer doktor tarihi değiştirmediyse tamamen.
BirAskMasali1323 Gokturkmom_ Evet son adet tarihi baz aliniyo ama bebeğin haftasi ilerde gorunuyo orda burda geriden geliyoruz düzenleme yapmayinca
Gokturkmom_ BirAskMasali1323 ama sonradan haftasını yakalayabilir ,her önden geriden gittiğinde tarih değiştirilmiyor ki ancak doktorunuz düzenlerse değişiyor
Bihterrr Sizin hamilelik haftanız değişmez ki o dediğiniz bebeğin önden ileri yada geriden gitmesi ve bu sürekli değişebilir ölçülere göre ama hamilelik haftanız tektir her seferinde tarih değişmez o zaman bi ileri bi geri olur
KurabiyeninAnnesi123 BirAskMasali1323 genelde ultrason cihazlari farkli gösterir siz yinede adet tarihinizi baz alin bir dha ki kontrolde de geri yadaa adetle ayni cika bilir
Bebekonunannesi Benim beneğim ilk zamanlarda geriden gidiyordu son kontrolde yakaladı haftasını doktora sordum bazen ölçümsel yanlışlar sebebiyle de ileri geri oynar dedi aslolan sizin son adet tarihinizdir.