Selinbs Bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı 2 cm açıklık var dedi ama ntsde sancı çıkmadı pazartesiye kadar bekle sancın olursa gel olmazsa pazartesi gel bakalım ona göre yatış veririm dedi
Nananan Selinbs benim son haftalarım yani bır ay fln 3 cm açıklıkla geçirdim hiç sancım olmadı 42 haftaya kadar iki günde bir takip etti en son haftam dolduğu için suni sancıyla doğum yaptım nstlerde hiç sancım çıkmıyordu 2 buçuk saat sürdü doğumum sancıyla beraber
Selinbs tatlibebegim_ yaaa ne güzel doktorda bana kendi sancınla olsun istiyorum dedi sizin açtı muayenesinden sonra mı kendi sancınız geldi ntsde benim sancı çıkmıyor ama bugün çok uyardım dedi bakalım ne olucak yani bende bekleyim o zaman her an olabilir dedi
Desidaaa tatlibebegim_ merhaba bir şey sorabilir miyim dün doktora gittim nstde sancım çıktı sonra kendimde hissetmeye başladım baya bütün gün sürdü 1 cm açıklığım varmış ama bugün kesildi hareketlerle desteklemem mi lazım yoksa beklemeli miyim?
denizlidenayse Bende 2 cm açıklıkla sancınız gittim hastaneye. Planlı normal doğumla sabah gittiğim hastanede gece yarısı doğum yapmıştım
Selinbs denizlidenayse çatı muayenesinden sonra mı oldu peki yani ay ne güzel benimde öyle olur mu acaba
Berna40 denizlidenayse mrb benim de ilk gebelik bebek baş geliş pozisyonu.37.haftam.Cati muayenesi olacak haftaya.O nasıl oluyor?
tatlibebegim_ Selinbs benim planlı sezaryen olacaktı nisan 29unda ama 3 gün öncesi 26sında yani sancıyla acile gittim o şekilde öğrendim 3 cm açıklık olduğunu öncesinde hiç alttan bakılmamıştı
denizlidenayse Selinbs çatı muayenesinden 1 hata sonra planlı doğuma gittim. Gittiğimde 2 cm açıklık vardı.
tatlibebegim_ Desidaaa ben hiç bişeu yapmadım sadece hurmayı çok yemiştim bide temizlik çok yapıyodum, doktor bana açılmanın hızlı ilerlesin diye ördek yürüyüşü squat yap dedi ama ben sancıdsn yapamamıştım siz deneyin belki hızlı ilerler
chrysanthemum Açıklıkla doğum baslaması tam paralel değil 3-4 cm ile 1 hafta sancısız gezdım. 5 cmde de sancım yoktu yatış yapıldı suniyle dogurdum