goldendaisyy daisybebek aynı durumdayız sizinle daha önce iki kürtajım oldu, son adet tarihim 20 Ağustos ve betam 1500 çıktı, doktor keseyi görememişti ve iğnelere başlayamamıştık, iki gün sonra tekrar çağırdı gördü ve iğne ve ilaçlara başladık
daisybebek goldendaisyy hadi inşaalah bende yarın görürüm inşallah canım. Nasıl peki yan etkisi zorluğu var mı
daisybebek goldendaisyy keseyi gördük canım 4+6 bana göre ama o 3,5 gibi dedi. İğne ilaç inşallah işe yarar
melegim01_ daisybebek banada doktor demıstı dıger gebelıgımde muayene etti sonra git su ıc dısarda idrarın gelsin dedi esi su nescafe ıcırdi yarım saat sonra Gözuktu seninki de gözükür mutlaka yaz guzel haberlerini🤗🌼🙏
daisybebek 1anne- daha yazmadı canım keseyi görmeyi bekliyoruz ona göre iğne ve ilaç yazacak ama ne olduğunu bilmiyorum
daisybebek melegim01_ az önce kese gördük şükür sabah sabah bol su içtim vajinal baktı ufaktı ama gördü. 4+6 ama doktor tahmini geç döllenme 3,5 haftalık gibi dedi. İğne ve ilaç yazdı haftaya gel dedi. İnşaallah işe yarar gelişimi içinde
melegim01_ daisybebek çok şükür cnm stres yapma daha da iyi haberler alacaksın bende kalp atısını dinlemeye gidicem Allah izin verirse 🤗🌼🙏❤️
daisybebek Hhh03 evet canım sabah aldım ecz den hemen kendim vurundum. İlacı da akşam 22-23 en iyi içme saati dedi
daisybebek Hhh03 test yapılmadı ki 1 düşük 1 kürtaj olduğı için teste gerek yok dedi 2-3 farklı doktor. İnşallah doğru ilerliyoruzdur. Sende de mi aynı sorun var
Hhh03 daisybebek inşallah canım ben kürtaj oldum haziranda genetik test yaptırdımda 2 gende pıhtılaşma çıktı test yapmadan niye başlamışki sana ilk defa duydum
daisybebek Hhh03 1 tane 6 haftalık kanamalı düşük yaptım 1 kerede 9-10 hafta olmasıngerekirken . Kadar kalmıştı gelişmemişti kürtaj oldum genelde bunun sebebi kan pıhtılaşması dediler