HilalEmre İlk zamanlar daha fazlaydı bulantım kusmam,20. Haftadan sonra geçer dediler ama nerdeeee yine hemen her gün mide bulantısı kusma devam ediyor 😣
Mervecimmm HilalEmre benim ilk hamileliğimde öyleydi 16. Haftada geçer dediler bekledim geçmedi 20. Haftada geçer dediler bekledim geçmedi 24. Haftada kesin geçer dediler yinr geçmedi taa ki doğum anına kadar midem bulandı doğumda bile ilaç verdiler. Geçmeyecekse geçmiyor maalesef. Şimdi 2.’ye hamileyim 7. Haftadan beri bulantım var prilam kullanıyorum bu haftaya kadar günde 4 tane kullanıyordum ama bu hafta 15. Haftadayım sadece gece kullanıyorum.
Sumisali_ HilalEmre sizi korkutmak istemem ama ilk gebeliğim de doğuma kadar devam etti.Şimdi ikinciye hamileyim 25 26 arası bitmiş gibiydi 30 dan beri çok daha kötüyüm sanırım bu da doğuma kadar devam edecek gibi.Bazı bünyeler çok farklı oluyor maalesef.
HilalEmre Mervecimmm bende geceleri prizin alıyorum ama mide bulantısı olduğu an zaten direkt kusturuyor beni 🥹
HilalEmre Sumisali_ benim annem bana hamileyken doğuma kadar kusmuş o yüzden gözüm korkmuyor artık sadece alışmaya çalışıyorum😅
Meliss0619 HilalEmre tam bitti diyorum yine başa dönüyor sanırım biz doğurana kadar böyle devam edeceğiz 🥲🥲