Sewo 19+3 tüm , nişan gelir gibi leke geldi acil e gittik . Rahim ağzında kısalma 24 mm , plesanta aşağı inmiş , bebek te kafayı doğum kanalına mı sokmuş hunileşmiş mi öyle bişey vardı ve + 1 cm açılma vardı. Dr gerekli tedavi yi yaptı serum , iğne vs. Vurduğu iğne bacağımı felç etti resmen o kadar acımıştı neydi bilmiyorum. 2 gün hastahane de kaldık. Leke kesilince taburcu etti. Başka yapacak bişey Yok kızım zaten Doğum olsa düşük sayılır yaşamaz dedi. Cız etti içim. Kayınvalide m eşim moralimi yüksek tuttu. Misafir akraba vs vs kalabalık derken düşünmeye fırsat olmadı pek. Pozitif düşünmeye başladım. İstirahat ettim . Yemeği bile yatakta yedim o süreçte. Profesör e gittim perinatolog o da aynı şeyleri ve aynı tedavi yi uygulayınca içim rahatladı. İstirahatin sonunda iyileşmeye başladı durum. Çok şükür plesanta kenara çekildi. Tabi rahim ağzı uzadı kısaldı vs . Geçen de nst de sancım çıktı,3 gün hastahane de yattım tedavi uygulandı. Allah a şükür sağlıkları iyi , biraz sabırsız hanımefendi belki ama sıhhati iyi. Pozitif düşün inşallah,çok istirahat et,yat al laptop ı meyve ni yanına tadını çıkar