Reina Tubidy iyi kuzum. Makinadan ayrıldı tamamen. Oksijen desteğine de kestiler ama tabi takip ediyorlar. Antibiyotikler kesildi🥰 göbeğindeki katater yarın çıkıyor.. bugün ilk defa kucağıma aldım 15 dk🥰 çok güzeldi
Reina KaderAdnan saol kuzum. sen benm dediğim hastaneye niye gitmiyosun😒 vala çocuk doktorundan kadın doğum doktorundan, yenidoğan yoğun bakım hemşirelerine kadar öyle tecrübelilerki, allah razı olsun yani.
KaderAdnan Reina hastanenin ismini ve nerede olduğunu sormuştum sana ama göremedin herakde yada yazdın ben mi göremedim okadar çok hastaneye gittim ki inan kafam allak bullak oldu en son bezmialemde ki biraz kafamı rahatlattı
Reina Beguss kıyamam. Canım benm senin için ne kadar zor geçmiştir. Benim 8 gün oldu ömür gitti desem yeridir. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Sağ salim evlerimize dönelim bebeklerimizle inşallah🙏🏽🙏🏽 Çok geçmiş olsun ❤️
Hfoz Reina canımm ben de bugün emzirmeye başladım tamamen makineden oksijenden çıktı rabbime binlerce kez şükürler olsun.emmeye çalışıyo ama sürekli uyums halinde ve sarılık devam ediyor
Reina KaderAdnan çamlıca medipol Kadriye Erdoğn kuzum. Git bi görün. Yoğun bakımıda çok iyi. Allah düşürmesin ama ola ki öyle birşey oldu, gözün arkada kalmaz en azından
Reina Hfoz kuzum ben daha emziremedim😢 halen hortuml besleniyor. Emme refleksi kuvvetli değil dedi doktor. Bekleyeceğz bi süre daha. Ama olsun buna da bin şükür🙏🏽
Reina Tubidy yok onun için daha bişi demedi kuzum. Emme refleksi kuvvetli değil. Halen hortumdan besleniyor. O da düzelince konşrz dedi
Hfoz Reina canım benim bebeğimi küvezden çıkardık bugün şimdi anne bebek uyumuna bakılcak bu gece kalcaz hastanede duruma göre yarın çıkıcaz canm inşallah seninde bebeğinden güzel haberler vardır
Tubidy Reina 💕hadi bakalım inşallah en kısa zamanda çıkar prenses💕bi post açıp bizi bilgilendir yine olur mu canım aklım da duam da seninle rabbim yardımcın olsun