Smye KaderAdnan çoğu özel hastane SGK ile özel anlaşması yoksa kuvez ve bebekte görülen anomallilere yapılması gereken işlemlerden ssk sı olan bireyden ücret alamaz canım
Reina Mom89 yarın çıkacakmış sonuç canm. Tekrar entübe edilmiş😞 3 sefer oluyor. Çok üzülüyorum bebeğim için. Her seferinde canı nasıl yanıyordur kimbilir
minigin_annesi Reina Canim benim yaaa minicik vucuduyla nelere katlaniyor....😔baksana ne kadarda guclu prensesimiz😁 🙂Masallah kuzuma😍🙏insallah daha da iyi olucak 🙏canini sikma ....insallah iyi somuclarini bekliyorum kuzum canini sikma tamammi😘
FilizYamacGunduz Reina Bende öyleyim isyan etmek gibi olmasın ama orda da olsa alıp emzirmek istiyorum ..
Sukran2001 Reina 😊😊 hadi gözün aydın Allah hayırlısıyla saglıklı bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.
Reina FilizYamacGunduz bende çok istiyorum 😢 3. Defadır entübe ediliyor. Nasıl canı yanmıştır bebeğimin. Çok üzülüyorum.
FilizYamacGunduz Reina geçecek kuzum gececeekkkkk.. Kucağımıza alınca bütün herşeyi unutucaz Allah’ın izniyle
Zeynepsa Reina çok dayanikli bi bebegin olacak insallah. Bi taburcu olsun ne grip ne nezle viz gelecek bebisine.
Tuba-Sahra Reina anladım canım inşallah herşey güzel olucak çokça dua ediyoruz tüm kuvezde yatan bebisler ve anneleri için inşallah sağ sağlım kavuşun süreç biraz uzıycak sen sabırlı ol canım inşallah herşey çok güzel olucak
Reina Tuba-Sahra aminn🙏🏽 Sürekli dua ediyorum tüm bebekler ve anneler için. Gercekten çok yıpratıcı bir süreç😔🙏🏽
Beguss Benim oglumda 26 haftalik 795 gram dogdu 84 gundur kuvezde .uzuun bi sure entubedeydi zamanla birakti.simdi serbest oksijen aliyo ve taburculuga dogru hazirliyolar oksijenle cikarcklar eve.uzulme uzulmenin ona hic faydasi yok sen bol bol dua et ve bol bool kanguru bakımi yap okada iyi geliyoki bebeklere solunumu beslenmesi herseyi senin kokun sayesinde senin kalbinin sesi sayesinde o ten temasinda bi nebzede olsa duzene giriyo
Reina Beguss kıyamam. Canım benm senin için ne kadar zor geçmiştir. Benim 8 gün oldu ömür gitti desem yeridir. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Sağ salim evlerimize dönelim bebeklerimizle inşallah🙏🏽🙏🏽 Çok geçmiş olsun ❤️
Reina minigin_annesi kuzum MR sonucu temiz çıktı. Kucağıma aldm bugün bebeğimi🙏🏽 Ara ara oksijeni de kesiyorlar. Satürasyonları iyi çok şükür.❤️ Yarın göbeğindeki kataterde çıkacakmş. Şimdi bir tek emme refleksi kaldı. Halen hortumla besleniyor. Emme refleksi de düzelirse duruma göre bakacaz dedi doktor. Kokusu çok güzeldi miniğimin 🥰
minigin_annesi Reina Ayyyy ne kadar mutlu oldum bilemezsin yaaa😍😍😍😍🙏🙏🙏cok sukur Rabbime baksana kucagina almissin koklamissin bundan guzel bisey varmi?😍😍😍😍Cok sukur🙏insallah taburcu olmaya sayili gunler kaldi😍😍🙏🙏🙏
Tuba-Sahra Reina ben sana ne demiştim canım kuzun çok iyi die çok sevindim oh ya şimdi ne güç gelmiştir sana dimi az bı yolun kaldi insallah daha güzel haberler verirsin bize rabbim tüm annelerin yüzünü güldürsün
Mom89 Reina keşke beni etiket yapsaydın bakmasaydım.görmezdim ama neyse gozun aydın cnn daha iyi olcak
blacklove Reina cokkk sevindim canim ya sağ salim evinize dönmek nasip olur inşallah sen üzülme ki bebişin güçlü dursun gözün aydın 😇😊