Hfoz Reina canım bende damla aldım suya damlatıyorum ve rezene aldım aktardan onu demliyorum biraz biraz gelmeye başladı 🙏 sen naptın her gün gidebiliyomusn bebeğinin yanına
Reina Hfoz gittim canım🥰 artık uyutmayacaklar😍😍 uyanmasını bekliyoruz. Sonra makinadan da çekicekler yavaş yavaş. Çok mutluyum 🥰
Deletedmom0018 Reina süper bir haber hadi gözün aydın canım ya 😊 kızımla evimize geldik mesajını bekliyoruz 💕
Tuba-Sahra Reina çok sevindim canım inşallah dahada iyi olucak hergün güzel haberler alırsın insalalh yeterki sen gönlünü ferah tut ☺
Hfoz Reina senin ki tam kaçıncı haftanda doğmuştu canım ?benimkide hala uyutuluyor zatıflamıştı şimdi 20 gr almış doktoryla konuştum bi değişiklik yok makineye ve uyutmaya devam dedi.
Reina Tubidy Sakirtugce33 minigin_annesi Dimple23 @Mom89 hepinize çok teşekkür ederim. Bugün miniğime süt götürdüm. Dr artık uyutmayacaklarınj söyledi😍 uyanmasını bekliyoruz. Uyandıktan sonra makinadan da ayrılacak yavaş yavaş. Çok mutluyum 🙏🏽🙏🏽
Mom89 Reina oyyyyy oyyy en ennnn güzel haber allahım şükürler olsun mucizelerimiz iyi oluyor annelerini bırakmıyor bak ben sana ne dedim üzme o iyi olcak demedim mi şimdi hersey yoluna girdi çok.sukur artık süt artırmaya başla 😍😍
Tubidy Reina ayyy çok şükür 💕yakında kucağıma aldım emzirdim dediğini de görürüz inşallah 🙈 bebeğin durumunu haber ver bize de olur mu canım 💕bu durumu yaşayan bilir. Sanki kendi evladım gibi üzüldüm prensese. Rabbim Şafi ismi hürmetine tez zamanda şifa verip kavuşmanızı nasip etsin
Reina Asliyamac aminn canım inşallah. Bende sabah gördüm kızımı. Çok şükür iyiye gidiyoruz. Sende durumlar nasıl
Asliyamac Reina bende bugün pek iç açıcı şeyler yok canım çok sıkkın moralim çok bozuk .. geçen cuma kanındaki enfeksiyon geçti iyiye gidiyoruz diyen doktor bugün durumu hala kritik bizi zorluyor olumlu konuşmak için çok erken dedi .. hala entübe kuzum hafta sonu da idrar da biraz sıkıntımız olmuş .. o kadar olumlu gitmiştim hastaneye omuzlarım düşük ağlayarak çıktım hastaneden 😢😢😢
Reina snms daha iyi kuzum😍 artık uyutmayacaz dedi dr. Uyannca makinadan da ayrılacak. 🙏🏽 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için.
snms Reina oyy Allaha cok sükür rabbim bidaha yaşatmasın kuzumuzu korusun gözün aydın en kısa zamanda evinize götürüp güzel güzel bakar büyütürsün insallah 🙏💕
Reina Sahinaysr ayy kıyamam😞 çok geçmiş olsun kuzum. Benm kızım 2800 olmasına rağmen minicik geliyor bana. 960 gramı düşünemiyorum bile. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur meleklerimiz. Benim kızım daha iyiye gidiyor şükürler olsun. Sen neden erken doğum yaptın
Sahinaysr Reina inşallah daha iyiye gidecek canm ve tez zamanda kavuşacaksın güzeller güzeline bizim yolumuz daha çok uzun ve sabır gerektiriyor ama bizde miniğimle büyük bir sabirlave duayla kavuşacağımız anı bekliyoruz😍 belli bi sebebi yok canm açılma falan hiçbirşeyim yoktu 23 haftalıkken bi sancı ile gittim ve kesilmeyen kasılmalar ve sancılarla 3 hafta geçirdim ve hiç beklemediğimiz anda sabah saat 5 de normal doğum ve makat gelişli doğdu miniğim
Reina Sakirtugce33 dualarınız sayesinde motive oldum, bebeğim karşısında ağlamadan durabildim. Hep dua ettim. Hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏽
Sakirtugce33 Reina birbirinizi tanımasak ta az çok fikir sahibi oluyoruz postlarda ki minicik bir bebiş hepımız hamıleyiz yada Bebek istiyor herkes senln acını anlıyor cnm allahım Kimsenın basına vermesin seni de bir an önce yavruna kavuştursun cnm
Gnygns Reina canım kızının iyiye gitmesine çok çok sevindim.sen nasılsın peki ağrın sızın ne alemde ?
Reina snms aminnn inşallah. Allah küvezdeki bütün bebeklere şifa versin. Tüm annelere de sabır versin. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç
snms Reina amiinn cok kötü tabiki yavrun orda elinden bisey gelmiyor yaşamayan bilemez tabi rabbim yaşatmasın bidaha 😔🙏
Reina Sakirtugce33 amin canım benim. Allah düşmanımı bile evladıyla sınamasn. Her ne kadar bi çok konuda fikir ayrılığı olsa da, söz konusu bebek olunca tüm annelerin içi sızlıyor🙏🏽 Allah razı olsun hepsi dua etti. Çok teşekkür ederim
baliko Reina canım geçmiş olsun, inşallah kısa sürede atlatır bebeğim. dualarım seninle, ne kadar minik olsalar da çok güçlü olduklarını düşünüyorum. sen güçlü olmaya çalış. inş yakın zamanda kucağına alırsın. sevgiler...
Smye Mom89 seni üzmezsem bişey sormak istiyorum kuzenim 4. Tüp bebeği ikizlerden biri erken geldi diğerini de almak zorunda kaldılar 24. Haftada doğdu kız yasıyor hala kuvezde 700 grdı şimdi 2ye yaklaşmış ama kötü gidiyor sürekli kan takviyesi veriyorlar göz muayenesiyle ilgili bi kaç yorumun vardı geçici diye suan görmüyormus geçici olabilir mi doktor bebekle ilgili hiç bi Bilgi vermiyor takdir alahın diyor
Mom89 Smye canim göz muayenesi cokk önemli birşey onun için iyi doktor seçmek lazım oyle her doktor bunda iyi degil.. kan takviyeside biz hastanedeyken çok alırdık ama şükürler olsun daha gerek duymadık gözde benim.bebegimde iyi değildi ama iyi bi doktor seçtik ve bizimki düzeldi şükürler olsun ameliyat falan edildimi
Mom89 Smye bide eğer hale kümesteyse zaten takip altında ve onun görmemesi orda değil bi kaç ay yada yıl sonra belli oluyir bizimki roptu onun nesir bilmiyorum onlarında rop mu
Reina Dimple23 saol ablacım😍 çok iyisin teşekkür ederim. Senin ne kadar kaldı doğumuna. 4 çocuk Allah kolaylık versin şimdiden:)