FilizYamacGunduz canımm 😢😢 inan bende seni çok iyi anlıyorm. Bizimde 3. Günümüz. Gözlerimde derman kalmamştı ağlamaktan. Burda benle aynı olan kaç tane anne varmş. Okudukça güç topladm. Hep dua ediyorum dilimden dua düşmüyor. Ağlamayacm diyorum ama yoğun bakıma girdiğim an ciğerlerim sökülüyor. Bu sabah uyandğmda beynnde bişey gördük tomografi çektircez dediklerinde daha da kötü oldum😢 sonra taburculuk zamanı geldi. Doktor tomografi sonucunun temz oldğnu söyledi. Ve artık senin sütünü damla damla vericez dedi🙏🏽 O an gittim miniğimin parmaklarını tuttum. Ağlamamk için direndim başardm. Gerçekten herşeyi hissediyorlar. Ağladğm zamanlar parmağmı sıkı sıkı tuttu. Bugün veda ettiğimde de tuttu. Çıktım hastaneden ama yüreğimi orda bırakmş gibiyim. Eve geldim yaptğm tek şey kızımı hayal edip bol su içmek, süt sağmak ve dua etmek. Nolur senden böyle yap. Bebeklerimizin bize ihtiyacı var🙏🏽😞 çok acı birşey biliyorum. Doktor bile dedi, senin sütün ve moralinin iyi olması, bizim tedavimizden bile daha güçlü. Toparlan ki bebeğinde toparlansn🙏🏽 Çok haklıymış. Dua ediyor olacam hem senn için hemde aynı kaderi paylaştığım tüm anneler için🙏🏽 Allah bebeklerimizi bize bağışlasn ❤️