Reina ben bebegimin35 haftalikken kalbi durdugu an acil sezeryanla dunyaya getirdim ve bolge bolge 3 ve 4 hafta gerilikle 11 ocak gecesi saat 4 de.epiduralle geldi.doktor tek eliyle tuttu ben dokunamadim bile kafami saga cevirdim masada mudehale ediliyordu aglama sesini duyana kadar nefes alamadim.ve ben o gece antalyaya lanet yagdirdim koca antalyada kuvez bulmak icin 4 saat kriz masasindan haber bekledim ve medikalparkta 1 tane sansimiza cikti.ve ben riskli gebeydim hipoglosemi vardi ritim boUklugum vardi ve tup mideliyim tup mideme bagli olarak sag karin duvarimda yapisiklik goruldu operasyon sirasinda coddi kan ve su kaybim oldu halen kanamam var dikislerimden odem suyu akiyor atesleniyorum agrilarim dayanilamaz boyuta cikiyo ama hergun 12 ve 12.45 de 1 kereligine kizimi gorme hakkim var ve hastane tipi makina alip ne edip gelmemek icin inat eden sutu getirttim kanasada bagirsamda acisada o sutu getirttim sirf kizima 120 ml sut yetistirmek icin. Ilk ameliyathane 1 kere sesini duydum bi gidim agladi annem asell die seslendim doktor kizdi birak aglasin cigerleri gelissin diye sesimizi taniyorlqrmis anne karnindan.sustum.babasi ile birlikte yogun bakima gittiler ilk baslarda kendi basina nefes aliyormus ama sonradan kuveze oksijen deategi verildi.simdi sarilik icin mavi isik goruyo 2100 gram dogdu 1900 e dustu dun yine sukur ki 2100 olmus.ama inanin onun yanindaki 45 dakikada gram aci hissetmiyorum.dun mesela sapka eldiven corap goturdum hemsire ablasi giydirdi zira ben dokunmaya kiyamadim mama saatine denk geldim siringa var kuş gibi tepesinde asili siringa midesine hortum inio.ilk kez dun yuzunu hortumsuz gordum kizimin yuzunu net gordum .hemsire hortumu takmicakti kotu olursunuz dedi yoo dedim takin gorucem.kizim bi guzel hortumu duduklariyla kavrio dedim egitimli bebek.anlio artik mama gelcegini dedi.gun gunu tutmuo bigun gozlerini acmaya calisio bi gun hic haraket etmio ama inaniyorum kizim orda guvende ve iyi bende onun icin hizlica iyilesicem ve o da benim icin savasiyor biliyorum.kuvezin basina gidince saginiza solunuza bakin emin olun beterin beteri var 500 gram 800 gram bebekler var rabbim tum ailelere sabir evlatlara sifa.ve asla ama asla can cekisiyor kelimesini hicbir sekilde kabul etmiyorum.onlar savasci bebekler ve onlar aceleci bebekker anne babasini merak edenler erkenden kosarak gelenler.ama can cekisen degiller.