21.09 cumartesi günü oğlumu uyutmak için yanına yatmıştım uyuttum.. kafamda eşime ayaklarımın uyuşuk ve ödeminden kaynaklı azıcık masaj yaptırayım diye düşünüp 22.00 gibi oğlumun yanından kalkıp biraz doğruldum bir iki damla çamaşırıma birşeyler aktı şüphelendim ama konduramadım çünkü 40+3 ün verdiği artık bıkkınlık vardı yine yanlış alarm diye düşünüyordum 😁 neyse akıntıyı kokladım afedersiniz idrar kokusu değildi neyse önce tuvalete gideyimde sonra eşimin yanına giderim diye düşündüm koridorda ilerlerken tutamadığım bir sıvının bacaklarımın arasından aktığını hissettim heyecan ve ne olduğunu şaşırmış bir şekilde eşimin yanına gittim ‘’aşko sanırım suyum geldi ve geliyor’’ dedim parkenin üzerindeki suya beraber bakakaldık 😁 hemen kv haber verdik aynı apt. Oturuyoruz ve evde de bir çocuğum olduğu için.. tuvalete gideyim iyice boşalsın sonra banyoya girerim derken adımımı atmamla beraber yüklü bir su gelişi oldu koridorda… henüz sancım falan yoktu sadece su gelişi oldu banyoya girdim çıktım o arada hastaneye gitsek mi gitmesek mi muhabbeti yaptık doktoruma haber verdim ama cevap gelmeden doktordan heyecandan biz yola düştük 15-20 dakikalık bir mesafeydi yolda sancılarım gelmeye başladı takip ettim direk 5 dakikada 1 le başladıı.. hastaneye girdik suyum geldiği için zaten direk yatışım yapıldı damar yolu açılıp hemen antibiyotik yaptılar ve nstye bağlandım muayene edildim saat 23.30 da 1 cm açıklıkla başladım herhangi bir suni sancı vs verilmedi ebe saat 2 gibi tekrar muayeneye geldi sancılarımın sanki suni sancı verilmiş gibi güzel olduğunu bu kadar hızlı olcağını düşünmediğini söyledi ve sancılarımın dayanılmaz olduğu zamanda söylememi ve epidurali takmamızı söyledi tamam dedim aradan bir yarım saat geçti dayanamadım sancılara artık epidural istedim saat 4 te 4 cm açıklıkla epidural takıldı… ebe biraz seni rahatlatır odaya geçelim biraz sen dinlen uyu diyerek beni odaya aldı o arada biraz uyumuşum saat 6 ya geliyordu ebe tekrar muayene etmeye geldi 6 cm açıklıkk.. biraz yürüttü ebe squat pozisyonunda ıkınmaları karşıla falan dedii odaya koydu beni kendisi gitti 10 dakika sonra geri geldi ‘’seni burada düzgün muayene edemiyorum doğumhaneye çıkalım orada bakmak istiyorum’’ dedi doğumhaneye çıkmamızla doktorumu aradı 6 cm açıklık dediği aslında 8 cm imiş doğumhanede çömelerek biraz daha ıkınmaları karşıladım o arada sabah ezanı okunuyordu 😍🥰 beni çatala aldılar ardından birkaç ıkınmayı nefes alıp vererek bekledim doktorum hastaneye gelene kadar doktorum geldikten sonraki üç dört ıkınmadan sonra 22.09 saat sabah 6.20 geçe bebeğim kucağımdaydıı 🌸🌸 güzel kızım Aybükem 🌸
Biraz uzun oldu ama her detayını anlatmak istedim 😇😇
@merimiri
@Melike_00
@Missprincess