Zeyneep1919 Ömer aslan ismi sizce nasıl ömer in yanına hamgi isimler olur veya başka isim önerilerii lütfen acill doğuma son 25 gün
Kubrabsyg Zeyneep1919 benim oğlum Ömer Ahlas 🌸 ahlas isminin anlamı çok güzel ve taşıyan çocuklar çok sakin akıllı bir araştırın isterseniz
Limoza47 Zeyneep1919 Bn oğlumun adını ömer aslan katicam canım öyle çok sevdim ki ismini Bn 5. Ayda belirlemistim hatta çekim için tulum vs yaptırdım sağlıkla gelsin bebeklerimjz🤲🧡
Petek35Ozcan Bir hafta önce doğum yaptım oğluma Ömer aslan ismini taktik😄 senin beğenmen en önemlisi ama bence çok hoş 😍
Limoza47 Petek35Ozcan seslenince bile çok güzel değil mi ya Ömer Aslan bizimde ismimiz Ömer aslan olcak nasipse 🤲🧡
Berfinkorkutt Zeyneep1919 ben oğluma Mehmet Aslan ismini koydum bence Ömer Aslan da çok güzel ben aslan ismini çok beğeniyorum ve yakıştırıyorum
Zeyneep1919 Berfinkorkutt mehmet aslan da çok güzel ama bizim babalarımızın adı mehmet ve aile büyüklerinin adını vermeyi istemiyoruz
Petek35Ozcan Zeyneep1919 ben pek önemsemedim yorumları ama birsey diyen olmadı ama insanlar ismi söyleyince kulağa çok hoş geliyor
Berfinkorkutt Zeyneep1919 yok ben Mehmet koyun demedim oğlumun ismini söyledim, Ömer Aslan isminin birbiriyle çok uyumlu ve güzel olduğunu harici olarak aslan ismini de tek başına kullanıldığında yine güzel olduğunu söyledim
Limoza47 Petek35Ozcan Petek35Ozcan bnce de begendiysen ömer aslan ismini oyle kafana takılan başka bir isim de yoksa hiç tereddüt bile etme isimden bir iki gün evde kendi kendine bebeğine ismini hitap ederek seslen konus hoşuna gitmezse başka isim bakabilirsin canm
Zeyneep1919 Berfinkorkutt ben anladım zaten sizin. Dediğiniz şeyi ben mehmet aslanı çok beğeniyorım ama sadece aiede olduğı için koymak istemediğimizi belirttim 🥰