Buse_G momofmychildren yani şuan baş aşağı pozisyonda diye değişmez diye bir şey yok mu değişebilir mi yani
Buse_G momofmychildren doktorum bana değişmez demişti bundan sonra değişir mi dedim değişmez dedi ama bilmiyorum
momofmychildren Buse_G bebekten bebeğe farklılık gösterebilir genelde değişmiyor olabilir amaa ihtimal var yani
snoopy Benimkide en son baş aşağıdaydı. Ama o kadar hareketli ki. Ayakları sol tarafta ama bazen bacaklarını açıp göbek deliğimin üstüne ve bazen sağ tarafa bile tekme atıyor 😬Aşağıda ise hep yumruk var. Bence artık uyumuyor.
Buse_G snoopy benimde şuan baş aşağı ama maşallah pek hareketli karnımın hep sol tarafında hareketlilik hissediyorum ayakları orda belli oluyor ama yumruk nerde kolları falan nerde çözemedim
ezooezz benimki de ayakları sol tarafta belli kasıklarımda da hissediyorum elleri sanırım onlarda baş aşağı pozisyonda çünkü şu an. Totosu sırtı sağda sanırım daha büyük görünüyor ittirince. Titremeler de oluyor telefon gibi titriyor 😅 35+4 olduk
Buse_G ezooezz bu şekilde anlaman bile çok iyi yavrum ben hep sol tarafımda hareketlilik görüyorum aşağıda da tekme gibi bir şey hissediyorum ama nabıyor benim kız çözemedim 😅 36+6 yız bizde
ezooezz Buse_G muayenede doktor söylemişti şurda şurası var diye o zamandan beri hiç değişmedi ne yeri ne hareketleri ordan biliyorum 😅
Aslanmom1 neslsah-1 Yaa bizimki de aynı. Ne zaman doktor detaylı yüzünü almak istese elleriyle kapatıp kordonla oynuyor yüzünde 😂 Ben de arada bi titreşim şeklinde karnımın titrediğinü hissediyorum ve gözlede görülüyor. Demek ki kordonu çekiyor 😂
Gizemnur_ Buse_G baş aşağı dönmüştü rahimde yumuşama yoktu.kolay doğum olması için hurma ananas öneriliyor