Mihrimahsultan1 Merhaba kızlar geçen hafta cumartesi doğum yaptım yarın 10 gün oluyor ve benim akıntım kesilmeye başladı gibi bu kadar kısa olması normal mi acaba yoksa bi sağlık sorunum mu var ? 2. Normal doğumum bu
Mihrimahsultan1 Mihrimahsultan1 He bu arada birde vajinam da biraz kaşıntı da hissediyorum dikişlerim iyleşiyor diye mi yoksa rahimle ilgili mi acaba
Leylaaa_46 Mihrimahsultan1 kişiye göre değişiyor uzunluk süresi benim ki 25 gün sürmüştü . Sizinkinde 10 gün sürebilir , zaten 7 gün sonra doktor kontrolümüz oluyor onda söylerdi aslında doktor kanamayla ilgili
Rmysvrgnr Mihrimahsultan1 ben taburcu olmadan kesildi ve doktorum rahim ağzı kapanmış içerde kanaman var dedi ve ilaç verdi henüz kanamam yok 9 gün oldu doğum yapalı
BARUTCU06 Mihrimahsultan1 normal canım herkeste farklılık gösteriyor belki 2 3 gün sonra tekrar gelir tekrar kesilir bende ilk lohusalıpımda öyle olmuştu bı kaç gün gelmedi sonra tekrar geldi 20 gün kadar sürmüştü sonra 40 a doğru tekrar geldi ve sonrasında 1 yıl hiç regl olmadım . Doktorlar da normal karşıladı
Mihrimahsultan1 Leylaaa_46 çarşamha gideceğim doktora o yüzden merak ettim ilk çocuğumda 37 gün sürmüştü bunda bu kadar erken kesilmesi şaşırttı beni
Einan Mihrimahsultan1 kanamaniz kisa da sürse uzunda sürse 40 gün lohusasiniz. Yani kan geldigi müddetçe lohusa olmuyorsunuz. Hastanede eğitim veren ebeler demişti beyaz gelen akintida 40 gün bizim icin kandır yaradan geliyir demislerdi