3 sene boyunca denememize rağmen hamile kalamamıştım. Pcos hastasıyım ve kendimi bildim bileli adetim hiçbir zaman düzene girmedi. Çok doktor gezdim hepsi de hiçbir sorun olmadığını, sadece pcos olduğum için daha zor hamile kalabileceğimi söyledi. Tabiki tedavi yolları vardır, denenebilirdi ama o kadar düzensiz bir hayatım vardı ki sabit kalıp tek bir doktorda tedaviye başlayamadım. 2 buçuk sene eşimle yan yanaydık ve düzenli ilişki rutinimiz vardı ona rağmen hamile kalamıyordum. Son senemizde 1 senelik bi eğitim için farklı bi şehre gittim neredeyse eşimle sadece 2 ayda 1 görüşebiliyorduk ama ben bu süreçte kilo aldığım için sağlıklı beslenmeye başladım. Paketli gıdaları ve rafine şekeri hayatımdan tamamen çıkardım. Öğünlerimde karbonhidrat, yağ, protein, lif dengesini sağlamaya çalıştım bu süreçte 80 kilodan 60 kiloya düştüm ve hiç beklemediğim şekilde adetim düzene girdi ve eşimle de çok az görüşebilmemize rağmen hamile kaldım şu an 4 aylığız 🥹 tabiki önce rabbimin rızasının sonra da kesinlikle sağlıklı beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum 🙏🏻