babysmomy Minikklerinannesi5 pişmiş veya sebzeli suşiyi azda olsa yiyebilrsin demişti doktorum. Yosundan dolayı yinede bir kaç taneden fazla yememekte fayda var
Baby_B Minikklerinannesi5 benimde cekiyor Ama bakteri durumundan dolayi yemem diye dusunuyorum Pismis olarak yenebiliyor diye biliyorum ama bence yemeyin❤️
Nhrr Minikklerinannesi5 benimde canım çok istedi dardanel markasının California roll olani aldım eğer pişmiş olursa sıkıntı olmazmış çok yememek kaydiyla. Bide japonya da sürekli yiyorlar onlarda çocuk doğuruyor bir sıkıntı olmuyor bizim yediğimiz çok az zaten. Her gördüğüm de aklım kaliyordu yedim rahatladım ☺️
Minikklerinannesi5 babysmomy yok öyle abartılı yiyebilen biri değilim ama hamilelik işte canım istedi yememek için sabrediyorum ama aklımdan da çıkmıyor 😁
Minikklerinannesi5 Nhrr benim kuzenim kendi yapıyor yemek istersem ona yaptıracağım. Bu Japonya konusu da hiç aklıma gelmemişti ama mantıklı valla 😁
myavocado Nhrr onlar sürekli tükettigi için toksozma, salmonella gibi hastalıklara ya bağışıklıkları vardır ya da çiğ et-balik ürünleri satan yerler bu açıdan denetime tabidir. Mantıklı bir kıyaslama olmamış.
Nhrr myavocado onlar çiğ yiyor zaten ben hamile olmasam da çiğ yiyemem ama bizim ülkede de var çiğ tüketen. Pişmiş olanından fazla olmamak kaydıyla zarar gelmez bence.