Glyctkl Kızlar 25 haftanın içindeyim. Gebeliğim riskli diye verdi doktor. İlki erken doğduğu için. Ayrıca kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu fitili kullanıp kaçıncı haftada bıraktınız? Akıntısı, koyması vs midem bulanıyor.
Sumeyyeky Glyctkl tüp bebekle hamileydim transferden hemen sonra kullanmaya başladım 11. Haftada bıraktım günde 3 defa koyuyordum o kadar berbat bir durumdu ki bıraktığım gün ferahlamıştım allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebekleriniz ❤️
Emos42 Glyctkl bende böyle dert yanıyordum akıntıdan bıktım diye enfeksiyon sebebiyle ağızdan almaya başladım hapı fitil olarak kullanmayı tercih ederdim çok fazla yan etkisini yaşıyorum 33 haftalık olmak üzereyiz hâlâ kullanıyorum doğuma kadar devam dedi doktorum
Nuraaaay11 Glyctkl ben ilk gebeliğimi kaybettiğim için 2. Gebeliğimde önlem amaçlı dok vermişti günde 2 kere fitil olarak kullanıyordum 12 hafta da bıraktırdı dok serklaj operasyonu geçirdim çünkü. Fitil olarak kullanamıyorsanız iğne olanını kullanın. 24. Haftadayım 20.hafta da detaylı dok ağız yoluyla alınınca yan etkisi çok oluyor iğnesi daha sağlıklı ve yan etki yapıp anneyi etkilemiyor iğnesine başla demişti. Yarın kendi dok soracağım tekrar iğnesini kullanabilir miyim diye
MeltemSG Merhaba ben 30.haftadayim 3 gunde 1 olacak sekilde kullaniyorum hala. Bir zarari olmadigini iletti doktorum