Selindikci35 Kendi doktorumun tavsiyesiyle 12.haftamda elevit kullanmaya basladim..bugun saglik ocagina da kontrole gittigimde onlar tera-d3 damla verdi..Elevitin icinde zaten d vitamini var ekstradan neden tera yi verdigini anlayamadim..Kullanan var mi acaba?
Oges Selindikci35 elevit kullanmayın decavit kullanın içinde domuz jelatini olduğunu söyledi bana sağlık ocağı doktoru , tera ben de kullanıyorum d vitamini bebeğin büyümesinden kaynaklanabilecek kas eklem ağrılarına iyi geliyor
Sengulkrgz Selindikci35 saglik ocaklari kafalarina gore ilac veriyorlar.Bana da gebeligimle alakali olmayan normalde bebeklerin kullanmasi gereken bir vitamin vermislerdi.Kullanmadim.Doktorunuz bence ne dediyse o sekilde gidin derim...
Kumral60 Selindikci35 Ben ikisinide kullaniyorum doktorum verdi hatta o damla bacak agrilarina cok iyi geliyor yogurtla aliyorum cnm.
melissannesi Selindikci35 Elevit değilde decavit bende başladım zaten 9 aya kadar decavit kullanıyosun extra bişey kullanmadım ben🤷🏻♀️
Selindikci35 Oges peki cnm decavitte de butun vitaminler var sonucta .Sana kndi doktorun mu verdi terayi da birlilte kullanman icin
Selindikci35 Sengulkrgz evet canim haklisin bnde sasirdim..Zaten butun vitaminleri icerisinde bulunduran hapi iciorum ekstra neden d vitamini verdigini anlayamadim..Doktora gore hareket edeyim
Selindikci35 Kumral60 Ben de emin olamadim canim..dedim fazla vitamin yuklemesi olmasin vucuda bebege fln zararlidir diye dusunmustum tedirgin oldum
Oges Selindikci35 hayır sağlık ocağındaki ebe verdi ben kullanıyorum psikolojik anlamda da insan kendini daha iyi hissediyor gerçekten ağrıları da hafifletiyor
Srfn11 Selindikci35 Eleviti bende kullandim bi kutu bitirdim smdidoktorum icinde omegadgu iciN İMOM verdi ona gectim. Sen doktoruna danisarak ic yinede kuzum saglik ocagindan verilen seyide
Seher_ Eksiktir belki vücudun da bende decavit kullanıyorum ama banada vericek sağlık ocağındaki doktor 6.aydan sonra vericem dedi benim biraz eksikmis 6.ayimi bekliyorum güneşte yok d vitamini alamıyoruz tabi kışın