Reyhan_19 Kızlar 17+0 mide yanmasından mahf olcam artık yediklerime çok dikkat ettiğim halde su içsem midem yanıyor yarın sağlık ocağına gidicem ilaç yazdıracağım ama evde bir çözüm yolu var mı
Fatmadali Reyhan_19 ahh aynı dertten muzdaribim 🤦🏻♀️ su içmek nasıl mide yakabilir anlayamıyorum bile 🥺 sade dondurma denedim geçici de olsa bende işe yaradı 2 kaşık yiyip bırakıyorum yarım saat bi saat falan bi duruyo ama başka bişey yiyip içmicen 🫠 yada yarım muz oda öyle geçici bi durultuyo işte
aslan1905_ Reyhan_19 evin köşesinde kusmadığım yer kalmadı İnsan burnundan kusar mı ya. Öyle bir yanma öyle bir yanma ay hatırlamak bile istemiyorum
Quuennn Reyhan_19 30+1deyim bende de çok fena var falım sakız iyi geliyor denemenizi tavsiye ederim eger hiç geçmeyecek gibiyse doktora görünmekte fayda var tabi ki
aslan1905_ Çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bilir. Doktorun bana Renny mi ne şurup verdi. Bir günde bir tane bitiriyordum. Sonra bana mide koruyucu verdi sekiz ay boşuna çekmişim yemin ederim sana Allah razı olsun o doktordan. Şafak 38. İki haftadır rahatım
[silindi] Reyhan_19 gebeliğiniz kaçıncı haftada, sabahtan aç karınla içilen mide koruyucu hap en etkilisi aslında erken haftalardaysanız ondan hap yazmamış olabilir inşallah gaviscon şurup da rahatlatır tabi sizi
Reyhan_19 [silindi] 17 hafta tam bugün doktorum da öyle dedi bunu deneyelim azalma olmazsa tablete geçiş yapalım dedi
Reyhan_19 Tugbagol soğuk süt beni 10 dakika idare ediyor canım 10 dakika sonra gene yanma başlıyor çok tuhaf