Tomucuk12 Ben 29 haftadayım bas agrısı basladı gecmıooo, mıdem yanıyorr ve sureklı tuvaletteyım asla ıdrarı rahat yapamıyorummm ah ahhhhh cok zormus ya sızde durumlar nasıl
Tutaste_ Tomucuk12 nefes alamıyorum şuan, kasılmam var. Yatamıyorum agrıdan kalkamıyorum yerimden 😄😄 36 dayım
2633 Tomucuk12 ben 19.haftadayim akşamları kalça ve bel ağrım çok oluyo sizde de oluyo muydu 🙄 gerçekten gebelik zorlu bir süreç rabbim kolaylıkla ve sağlıkla geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻
Ecenax Tomucuk12 ah o haftalar çok rahattı benim için 36 dayım yatakta dönemiyorum oturduğum yerden kalkmam çok zor hersey ama hersey çok zor 2 yaş bir bebeyle
KurabiyeninAnnesi123 Tomucuk12 nefes darlığı rahat yatamama 4 5 yastikla yatiyorm belim agriyor uyku sorunum oluyor mide yanmalarim başladi 2 gündür bu durumdan muzdaribim 28+2
littlemiddle Ben de 29′dayım. Oram buram ağrımaya başladı. Karnım çok sert ve gergin, ayakta kalınca ağrımaya başlıyor. Belim ağrıyor. 10 günü geçti grip olmuştum hâlâ onun etkileri de var 🤕😅
Memeran @“Tomucuk12”#+6dayım ben de Allaha şükür hiç baş ğrım olmadı mide yanmam da yeni yeni başladı. Kasık ağrıları var şu an dinlenince geçen. Bir de sürekli tekmelediği yer acıyor aralıksız 1 haftadır.
Gizemnur_ 37deyim yürümek bile zulüm gibi geliyor Hele bide geceleri yatarken sağa sola dönmek 🙍🏻♀️🙄🥲
Busra5354 Gizemnur_ bizde 37+1 olduk gece uykulari haram oldu lavaboya kalkarken duvara tutuna tutuna yuruyorum resmen aci cekiyorum yururken 😨😢
Tomucuk12 KurabiyeninAnnesi123 benımde ölee nefessız kalıyorum mıgren tası gıbı bıdey aldım o nane bıraz rahatlatıo
KurabiyeninAnnesi123 Tomucuk12 tuz lambasi kullaniyorm ilk kizima hamileyken de cok faydasini görmştm 2. De de kullaniyorm rahat bir uyku çeke biliyorm o kapaliyken nefes darligindan sag sol dönüp duruyorm☺️
Galiba Tomucuk12 37+3 34 ten beri çatı ağrısıyla başım dertte donemiyorum sağa sola otursam kalkamıyorum kalksam oturamiyorum uykusuzluk nefes darlığı vajina batması cabası