Esragedik1 19 Eylül kan verdim 617 21 eylül kan verdim 850 23 Eylül bugün yani kan verdim 863 beta çıkmış kızlar bu ne demek
Memeran Esragedik1 değerler az artmış sizde ama önemli olan domtor muayenesi ve kesenin görünmesi. Ablamda de değerler başta düşmüştğ ama şu an 36. Haftaya geldi stres yapmayın kadın doğum domtoruna görünün derim
cakirbebek Esragedik1 merhaba benimde betam az artıyor sağlıksız gebelik dedi doktor 1 hafta beklicez sizin süreç nasıl olacak acaba
leylos01 Esragedik1 21 -23 eylülde aynı yerde aynı saatte mi kan verdiniz bu çok önemli bende başlarda yaşadım birini acilden birini sağlık ocağından verince fark ediyor sağlık ocağı kanı bekletiyor çünkü bide saat bile fark ediyor
igvescarim Memeran mrh nasıl değerler düşmüştü acaba ben kan verdim 39 çıktı 2 gün sonra verdim 37 çıktı yarın tekrar verecem çok üzüldüm kimyasal dediler burda postlarda
Memeran igvescarim 250 ile öğrenmişti 50ler kadar düştü doktor düşük olmuş dedi ablama da kimyasal dedi kanamadı da oldu iki hafta sonra tekrar gitti hamilesin dediler kese falan göründü.
Esragedik1 2.gebeliğim 13 aylık kızım var kızımda hiç böyle bişey yaşamadım ilk iki kanı aynı hastanede verdim 3.kanı başka bir şehirdeki bilmediğim bir hastanede verdim bu önemli mi acaba
Mavimi Esragedik1 hastaneden hastaneye fark çıkabiliyor sürekli aynı hastanede kan verin isterseniz tekrar artışa bakın yarın yükselme aynıysa doktorunuza mutlaka danışın.😘
Memeran Esragedik1 evet farklı hastanelerde değer farklı çıkıyor aynı ilçede hastane ile aile hekimliği arasında bile fark oluyor
leylos01 Esragedik1 ya şimdi gördüm üzülmeyin elbet hayırlısı bu yöndedir bende 1 kere kimyasal gebelik geçirdim sonrasında şimdi hamileyim çok şükür bebeğim sağlıklı